PreSteps Daily

PreSteps Daily

Complexul de multivitamine Pre Steps Daily - Infant Formula este un produs exclusiv natural si este creeat special pentru bebelusi.  Pre Steps Daily-Infant Formula este recomandat de medicii pediatri tuturor sugarilor si in special celor ce nu au pofta de mancare sau  celor care nu iau in greutate.

Mai multe detalii


53.53 Lei TVA inclus

CV0196

Disponibilitate: Produs in stoc

Pre Steps Daily-Infant Formula pentru sugari

O parte importanta din viata unui copil este aceea de sugar. Daca sugarul este hranit in mod corespunzator, copilul de mai tarziu va fi mai sanatos, se va dezvolta mai armonios, va invata mai usor si mai repede si se va simti mult mai bine decat alti copii.

Preparatul natural Pre Steps Daily  Infant Formula este recomandat de medicii pediatri tuturor sugarilor si in special celor ce nu au pofta de mancare sau celor care nu iau in greutate.

 

Infant FormulaProdusulu este recomandat si pentru bebelusii sugari, care NU sunt alimentati natural, la san, sau pentru care mama nu poate asigura cantitatea suficienta de lapte matern sau laptele matern "este prea slab"si poate sa le suplineasca deficitul de vitamine pe care nu le primesc  prin laptele matern.

 

Se administreaza care 1 ml de Pre Steps Daily- Infant Formula zilnic in timpul meselor

 

In general, mamelor le este dificil sa satisfaca necesarul complet de vitamine si minerale al unui sugar, deoarece preparatele speciale destinate sugarilor sunt prelucrate in exces, iar continutul lor de vitamine si minerale este foarte sarac. De asemenea, nici alimentatia mamei nu contine intotdeauna cantitatea optima de vitamine. Pentru mamele care alapteaza a fost creeat un preparat naturist care sa le suplineasca necesarul de vitamine. El se numeste New Life Multivitamin. Ca urmare a industrializarii, au aparut o multime de factori externi, care au ca rezultat cresterea necesarului de vitamine, atat pentru mama, cat si pentru sugar: lumina artificiala, poluarea aerului, radioactivitatea, radiatiile de multiple feluri (datorate televizoarelor, monitoarelor, etc.), medicamentele, stresul psihic. Polivitaminele obtinute din materii prime strict naturale pot fi de un mare sprijin sugarilor.

Pre Steps Daily -Infant Formula poate fi solutia ideala pentru bebelusul tau.

In continuare vom oferi cateva informatii despre natura si compozitia acestor suplimente naturale Pre Steps Daily- Infant Formula: vitamina A se extrage din uleiul de peste, vitamina E din uleiul de plante, iar vitaminele B si C – deosebit de  importante pentru cresterea si dezvoltarea sugarului - sunt de asemenea de provenienta naturala. Aceste vitamine sunt prezentate sub forma de sirop, au un gust foarte placut, evitandu-se in felul acesta toate dificultatile care pot aparea in momentul administrarii lor.

Atentie! Necesarul de vitamina D3 este mai mare in cazul sugarilor. Atunci cand preparatul polivitaminic nu contine vitamina D3, aceasta trebuie administrata separat.

Pre Steps Daily-Infant Formula pentru sugari se administreaza cate 1 ml zilnic, in timpul meselor.

Flaconul are in compozitie 60 ml de lichid multivitaminic pentru sugari.

Compozitie

Vitamina A .................................. 400.00 mcg
Vitamina E .................................. 4.00 UI
Vitamina B................................... 0.50 mg
Vitamina B2 ................................ 10.60 mg
Vitamina B3 ................................ 8.00 mg
Vitamina B6 ................................ 0.40 mg
Vitamina B12 .............................. 0.50 mcg
Vitamina C .................................. 35.00 mg
Acid Pantotenic ............................ 3.00 mg

Pre Steps Daily -Infant Formula pentru sugari este foarte apreciat de mamici, care au observat cresterea poftei de mancare iar bebelusii care au ramas in urma cu dezvoltarea au inceput sa recupereze.

Preparatul Pre Steps Daily -Infant Formula de la CaliVita este unul dintre cele mai vandute multivitamine care se adreseaza sugarilor si este recomandat de multi medici pediatri in special copiilor care nu iau in greutate.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment