Coenzima Q10 Lozenges

Coenzima Q10 Lozenges

Coenzima Q10 este un puternic antioxidant care distruge radicalii liberi din organismul nostru si asigura protectie inimii.

Are rol important în producerea energiei, fiind esentiala  pentru sportivii de performanta.

Mai multe detalii


83.49 Lei TVA inclus

CV0220

Disponibilitate: Produs in stoc

Coenzima Q10 protejeaza aparatul cardiovascular

Coenzima Q10 se găseşte în toate celulele organismului uman - esentiala desfăşurării sanatoase a proceselor biologice, datorită rolului major pe care il detine in prevenirea unor afectiuni ale sistemului cardivascular si în transportul energiei necesare celulelor.

Acţionează ca parte a unei clase de substanţe, aceea a enzimelor şi stimuleaza activitatea acestora. În organismul nostru, coenzima Q10 este sintetizata în cantităţi mari în special în primele două decade ale vieţii.

După vârsta de 30 de ani, descreşte odată cu procesul îmbătrânirii, si se necesita suplimentarea sa prin suplimente alimentare. Diverse studii  privind coenzima au demonstrat  faptul că un organism tânăr şi sănătos produce aproximativ 300 mg de coenzima Q10 pe zi. Acest  nivel scade după vârsta de treizeci de ani,ceea ce poate  conduce la aparitia problemelor cu caracter cardiovascular.

Cercetătorii au relevat că în cazul unei diminuări a cantităţii de Coenzima Q10 cu numai 25% faţă de nivelul normal, apar probleme de sănătate cum ar fi: simptome ale insuficienţei cardiace, hipertensiune arterială, slăbirea sistemului imunitar, pierderea greutăţii, a energiei, şi unele boli ale aparatului cardivascular.

Astfel, o diminuare a nivelului de coenzimă cu 75% este fatală! Pentru adulţi, este  recomandata suplimentarea cu coenzima Q10 de 30-90 mg/zi, cantitate ce poate fi mărită in urma unei recomandari medicale.

Cele mai mari concentraţii de coenzima Q10  din organismul uman se gasesc în inimă, rinichi şi ficat.

Coenzima Q10 este un puternic antioxidant care distruge radicalii liberi din organismul nostru, si are rol în producerea energiei, fiind deosebit de importantă pentru atleţi, culturisti,  in general  pentru sportivi ce consuma o cantitate mare de energie.

Beneficii Coenzima Q10:

Protejeaza arterele: coenzima Q10 fiind extrem de eficienta in a opri oxidarea colesterolului la nivelul sangelui ceea ce inseamna primul pas in distrugerea arterelor si aparitia atacurilor de cord si a accidentelor cerebrale.

Combate bolile cardiovasculare:

Insuficienta cardiaca (cardiomiopatie – slabirea muschiului inimii) e o boala destul de frecvent intalnita dupa o anumita varsta. Inima isi mareste volumul si devine prea slaba pentru a mai pompa suficient sange, ceea ce  poate conduce la boli la nivel cardiovascular. La unele  teste conduse de dr. Karl Folkers, directorul Institutului de Cercetari Biomedicale al Universitatii din Austin a statului Texas s-a constatat ca trei sferturi dintre pacientii care sufereau de cardiomiopatie au evoluat pozitiv dupa administrarea de coenzima Q10.

Coenzima Q10 a fost testata si in Europa. In Italia in mai multe centre de cercetare s-a testat pe un esantion de pe 2500 de pacienti. 80% dintre cei cu insuficienta cardiaca, cu o varsta medie de 69 de ani, au prezentat o ameliorare semnificativa a bolii dupa ce au luat zilnic 100 mg de coenzima Q10 impreuna cu terapia standard.

Reduce tensiunea arteriala: O cantitate de 225 mg de coenzima Q10 poate reduce tensiunea arteriala cu pana la 85%, ne arata studiile in domeniu. In cadrul unui studiu placebo controlat, pe esantionul de pacienti care a luat coenzima Q10 timp de doar 8 saptamani, s-a constatat o importanta scadere a presiunii sangelui, respectiv risc scazut de accident cardiovascular.

Coenzima Q10 sublingual

 

Imbunatateste semnificativ functionarea sistemului imunitar: imunoglobulina G (IgG), principalul anticorp din sange a crescut  sensibil  in cazul pacientilor care au luat cate 60 mg de coenzima Q10 zilnic. Cresterea a avut loc de regula  la doua-trei luni dupa inceperea tratamentului cu coenzima.

Stimuleaza metabolismul organismului favorizand scaderea in greutate. De asemenea Coenzima Q10 influenteaza pozitiv fertilitatea masculina.

Suplimentarea organismului cu coenzima Q10 are beneficii importante pentru sănătate. Coenzima Q10 nu este numai un simplu antioxidant ci acţionează eficient şi în afectiuni ca: diabet, gingivită, boli cardiovasculare.


Coenzima Q10 poate preveni cancerul, infarctul şi alte afecţiuni cardivasculare – cauza principala fiind acţiunea nocivă a radicalilor liberi.

Studiul coenzimei Q10 a suscitat interesul cercetătorilor pentru administrarea acesteia în afectiuni ca accident cardiovascular.

S-a constatat că folosirea acestui produs naturist de catre persoanele cu probleme de tip cardiovascular a dus la ameliorarea stării lor de sănătate datorita faptului ca aceste persoane au un nivel scăzut de coenzima Q 10 în celulele inimii.

Rolul principal al coenzima Q10 în organism este acela de catalizator al metabolismului – un lanţ de reacţii chimice complexe prin care hrana este transformată în energia atat de necesara organismului.

Coenzima Q10 Lozenges asigură o absorbţie  optimă a coenzimei de către organism. Acest produs se absoarbe usor  la nivelul mucoasei bucale şi astfel acţionează mai repede, deoarece se evita bariera gastrointestinală.

Produsul naturist Coenzima Q10 Lozenges este  recomandat, în special, în cazul în care digestia şi absorbţia în tractul digestiv sunt afectate. Un alt avantaj alCoenzima Q10  Lozenges  constă în concentraţia crescută, adică 30 mg.

Produs naturist cu coenzima Q10 : 30 tablete = 14,4 g

O tabletă conţine:

Sublingual coQ10.................................................30,00 mg

Alte ingrediente: îndulcitori - fructoză, manitol; agent de afânare - croscarmeloză sodică; antiaglomeranţi - dioxid de siliciu, acid stearic, stearat de magneziu; corector de aciditate - acid malic; aromă - aromă naturală de lămâie

Mod de administrare al Coenzima Q10: ca supliment alimentar, 1 tabletă zilnic sau conform recomandărilor medicului (boli - aparat cardiovascular). Nu înghiţiţi tableta, ci lăsaţi-o să se dizolve sub limbă.

 

Atenţie! Consumul în exces poate avea efecte laxative.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment