Triple Potency Lecitin - 100 capsule

Triple Potency Lecitin - 100 capsule

Lecitina poate reduce nivelul sanguin al colesterolului. Triple Potency Lecithin se recomanda persoanelor ce desfasoara intensiv activitati intelectuale, persoanelor ce sunt  expuse stresului, celor care prezinta probleme de memorie sau carora le-a scazut capacitatea de concentrare. Suplimentul de lecitina stimuleaza metabolismul neuronului si accelereaza transmiterea impulsului nervos

Mai multe detalii


106.81 Lei TVA inclus

FL0037

Disponibilitate: Produs in stoc

Lecitina poate reduce nivelul sanguin al colesterolului, converteste colesterolul si alte lipide in substante hidrosulubile, ajutand astfel la eliminarea lor din organism. Impiedica formarea placilor de aterom de pe peretii arterelor si tonifica musculatura cardiaca.

Triple Potency Lecithin reduce in mare masura sau chiar poate elimina durerile articulare. Utilizarea regulata de Triple Potency Lecithin permite celor suferinzi de artropatii sa-si desfasoare activitatile zilnice obisnuite.

Un flacon de Triple Potency Lecithin are 100 de capsule cu concetratie sporita si se administreaza 1-3 caspule zilnic (in timpul meselor) sau conform recomandarilor.

Compania CaliVita International produce si comercializeaza uleiul de Lecitina din Soia in formula de capsula uleioasa extract (Super Soya Lecithin 100 capsule si Super Soya Lecithin 250 capsule)  si capsula cu concentratie tripla de extract Triple Potency Lecithin.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Triple Potency Lecithin

Mod administrare Triple Potency Lecitin

Dimineata-Pranz-Seara

Absorbirea si arderea grasimilor

Activitate fizica - stimulare

Adolescent 14-18 ani - prev.

Adult (18-50 ani) - preventiv

Afectiuni articulare degenerative

Alopecie

Ameteala

Antiinflamator

Aparat respirator

Aparat urinar

Artrita

Artroza

Atentie

Ateroscleroza

Balonare

Batranete

Bioritm (armonizare)

Calculi biliari

Calculi renali

Celulita

Colecistita

Colesterol (scadere)

Colica biliara

Colica renala

Colita, colon iritabil

Contuzie

Convulsii

Coxartrza

Dischinezie biliara

Discopaii

Entorsa

Epistaxis

Fibron uterin

Fracturi

Greata

Hernie de disc

Indigestie

Insuficienta renala

Incaruntirea parului

Litiaza biliara

Litiaza renala

Lumbago

Matreata

Memorie (imbunatatire)

Menstruatii dureroase

Meteo-sensibilitate

Mialgii

Nevralgii

Oboseala

Par sanatos

Persoana in varsta - preventiv

Reumatism

Sciatica

Scleroza (amiotrofica, in placi)

Sindrom premenstrual

Spondiloza

Steatoza hepatica

1-0-1

1-1-0

1-0-0

1-1-0

2-1-0

1-1-0

1-0-1

2-1-0 10 zile, apoi 1-1-0

2-1-0

1-1-0

1-0-1

2-1-0

1-0-1

1-1-0

1-1-0

1-0-1

1-1-0

1-1-0 6 luni

1-1-0

1-1-1

1-1-0

1-1-0

1-1-1

1-1-1

1-1-0

1-1-1

1-0-1

2-1-0

2-1-0

2-1-0

1-1-1

1-1-1

2-1-0

1-1-1

1-0-1

2-1-0

1-1-1 20 de zile, apoi 1-1-0

2-1-0

1-1-0

2-1-0

1-1-0

2-1-0

1-1-0

1-0-1

1-1-1

2-1-0 10 zile apoi 1-1-0

2 in criza

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

2-1-0

2-1-0

1-1-1

1-1-1

1-1-0

1-1-0

Sursa cea mai bogata in  lecitina este uleiul de soia. Este cunoscut de multa vreme rolul lecitinei in activitatea nervoasa; de altfel 30% din greutatea materiei nervoase este reprezentata de lecitina.

Lecitina este o substanta naturala ale carei efecte curative sunt mai putin cunoscute.  Componente principale sunt colina si inozitolul. Colina intra in structura membranelor celulare si se gaseste sub forma combinata cu diverse vitamine. Inozitolul se gaseste intr-o proportie destul de mare in structura creierului. Impreuna contribuie la arderea si descompunerea grasimilor, impiedicand depunerea acestora in ficat.

Este recomandat un consum suplimentar de Triple Potency Lecitin persoanelor ce desfasoara activitati intelectuale intense, persoanelor supuse stresului, celor ce au probleme de memorie sau  de concentrare. Suplimentul de lecitina stimuleaza metabolismul neuronului si accelereaza transmiterea impulsului nervos.

Lecitina vine si in sprijinul persoanelor meteo-sensibile. Este esentiala si pentru ameliorarea durerilor articulare ale sportivilor. Asigura o culoare sanatoasa  pielii si stopeaza caderea parului, previne aparitia diverselor eczeme, contribuie la intensificarea capacitatii de memorare si are un usor efect sedativ.

Lecitina asigura o culoare sanatoasa  pielii, opreste caderea parului si previne aparitia diverselor eczeme. In cazul persoanelor varstnice, fara pofta de mancare, este un excelent roborant, tonifiant.  Din colina - una dintre principalele componente ale uleiului de lecitina - se formeaza in creier ace-til-colina, o substanta cu rol neuro-transmitator.Inozitolul- cea de-a doua componenta a lecitinei -  se gaseste in structura creierului uman, unde se depoziteaza in mari cantitati. In cazul persoanelor cu boala Alzheimer, lecitina si inozitolul poate ajuta la imbunatatirea memoriei.

Lecitina administrata in combinatie cu mierea de albine, ajuta la intensificarea functiilor cerebrale. Este un excelent tonic pentru persoanele varstnice, apatice, care si-au pierdut apetitul .In plus, accelereaza tranzitul intestinal si previne balonarea. Consumul de Triple Potency Lecitin pe o perioada mai lunga poate incetini sau chiar opri dezvoltarea litiazei colesterolice. Datorita efectelor sale asupra metabolismului lipidelor se recomanda si sportivilor..

Compania CaliVita International produce si comercializeaza uleiul de Lecitina din Soia in formula de capsula uleioasa extract (Super Soya Lecithin 100 capsule si Super Soya Lecithin 250 capsule) si capsula cu concentratie tripla de extract Triple Potency Lecithin. Aceasta  inseamna ca o persoana care utilizeaza lecitina simpla de 3 ori pe zi pentru ameliorarea diverselor probleme de sanatate, va putea sa consume doar o capsula pe zi din acest preparat (de trei ori mai puternic). Efectul va fi mai puternic, dar tot continuu, ca in cazul lecitinei obisnuite.

De retinut

In cazul unor dureri articulare deosebit de mari, datorate schimbarilor atmosferice, de exemplu, se poate administra o cantitate mai mare decat cea obisnuita. Dozele crescute nu prezinta riscuri si nu s-au raportat efecte secundare. Consumul constant de Super Soya Lecithin poate incetini sau  chiar opri cresterea sau formarea litiazelor colesterolice din colecist. Lecitina este absorbita eficient in timpul meselor.

Mod de administrare Triple Potency Lecitin

Un flacon de Triple Potency Lecitin  are 100 de capsule si se administreaza 1 caspula de lecitina zilnic (in timpul meselor) sau conform recomandarilor.

O capsula Triple Potency Lecitin contine:

Lecitina din extract de soia .......... 1200 mg, care contine

Fosfatidilcolina ............................. 420 mg

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment