Low deuterium OXY CRYSTAL

Low deuterium OXY CRYSTAL

Low deuterium OXY CRYSTAL este unul din produsele noi Calivita care contine oxigen si apa cu continut scazut de deuteriu, ceea ce are ca rezultat regenerarea rapida a celulelor.

Mai multe detalii


192.72 Lei TVA inclus

CV0164

Disponibilitate: Produs in stoc

Low Deuterium OXY CRYSTAL

Dupa cum stim cu totii oxigenul si apa, sunt esentiale pentru organismul uman. Cu ajutorul lor celulele isi mentin sanatatea si se regenereaza.

Viata Umana

Din cauza consumului necontrolat si a poluării, apa potabila devine din ce in ce mai rara; cu toate acestea, ea este indispensabila vietii transportand diferiti nutrienti (vitamine, saruri minerale) la celule si, printre multe altele, participand la procesele de respiratie si termoreglare.

De asemenea, la fel ca apa, si oxigenul este indispensabil vietii.

Oxigenul ajuta organismul in refacerea si mentinerea un sistem imunitar puternic si sanatos. In ultimii ani procentul de oxigen din atmosfera este in scadere si din aceasta cauza obtinem o cantitate tot mai mica din acest element.

Modul nesanătos de viata, aerul poluat, apa insuficienta de baut dar si stresul din societatea  zilelor noastre pot conduce la o functionare defectuoasa a organismului.

Low Deuterium Oxy Crystal de la Calivita este un concentrat de apa saracita in deuteriu, structurat magnetic, imbogatit cu oxigen stabilizat, care, datorită proprietatilor sale, faciliteaza aprovizionarea cu oxigen a sangelui si celulelor,  creste performanta organismului, induce o stare de bine si ne creste capacitatea de concentrare.

Apa structurată magnetic are densitatea mai mare decât alte tipuri de apa si are calitatea de a creste stabilitatea si buna functionare a celulelor.

Oxigenul stabilizat imbunatateste aprovizionarea cu oxigen a celulelor, stimuleaza metabolismul, revitalizeaza corpul, stimuleaza absorbtia si utilizarea optima a vitaminelor, mineralelor, extractelor din plante si poate chiar creste performanţa sportiva.

Apa saracita in deuterium poate incetini procesul de diviziune celulara - „imbatranirea” corpului. Consumul frecvent de apa saracita in deuteriu, imbogatita cu oxigen stabilizat, ne ajuta si la detoxificarea organismului.

Low Deuterium Oxy Crystal de la Calivita se recomanda :

 

Atunci cand doriti sa va energizati organismul sau sa va imbunatatiti conditia fizica.

Cand efectuati munci fizice grele sau practicati intens un sport.

Pe timpul curelor de detoxificare.

Pentru protectia impotriva efectelor nocive ale civilizatiei moderne.

 

Ingrediente Low Deuterium Oxy Crystal:

Apa purificata saracita in deuteriu cu continut ridicat de oxigen stabilizat.

 

Mod de administrare:

Amestecati 10 picaturi intr-un pahar de apa de 3 ori pe zi.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment