Liver Aid 100 tablete - Pentru ficat

Liver Aid 100 tablete - Pentru ficat

Aminoacizii din compozitia produsului Liver Aid, in special metionina, neutralizeaza metabolitii toxici din organism (de exemplu radicalii liberi), si asigura astfel o functionare buna a celulei hepatice. Cromul si Carnitina, componente ale produsului LiverAid, prin actiunea lor lipolitica, asigura desfasurarea normala si sanatoasa a proceselor metabolice din ficat.

Mai multe detalii


163.47 Lei TVA inclus

CV0198

Disponibilitate: Produs in stoc

Consumand constant Liver Aid, omul modern isi va mentine starea de sanatate. Liver Aid se recomanda atat in prevenirea unor boli hepatice, cat si ca adjuvant al tratamentului medicamentos, in cazul unei afectiuni hepatice cronice.

Un flacon de LiverAid contine 100 de tablete .Se administreaza 2-3 capsule de Liver Aid zilnic sau conform recomandarilor medicului.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Liver Aid

Mod administrare Liver Aid

Dimineata-Pranz-Seara

Adult (18-50 ani) uz profilactic

Alcoolism

Aparat digestiv

Cancer de ficat

Ciroza

Diabet (reglare glicemie)

Hematemeza

Hepatita

0-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

1-0-1 - 6 luni, apoi 0-0-1

1-0-1

1-1-1

0-0-1

Organismul uman este frecvent expus agresiunii unor agenti nocivi ce agreseaza ficatul.Din acest motiv se recomanda utilizarea unor produse hepatoprotectoare. Unul dintre cele mai bune produse hepatoprotectoare este Liver Aid, un produs 100% natural, care poate fi gasit in reteaua CaliVita si creeat de specialistii din laboratoarele 4Life.

Aminoacizii  ce se gasesc in Liver Aid, in special metionina, neutralizeaza metabolitii toxici din organism (de exemplu radicalii liberi), si asigura astfel o buna functionare a celulei hepatice.De asemenea, radicalii liberi sunt neutralizati si de L-cisteina, administrata concomitent cu alti antioxidanti (de exemplu Seleniu). L-cisteina protejeaza celulele hepatice de actiunea daunatoare a unor radiatii, creste capacitatea de aparare a ficatului si a creierului in fata  actiunii nocive a alcoolului si fumului de tigara. Asociata cu Arginina ea asigura functia de detoxifiere. Arginina si Ornitina ajuta la eliminarea amoniacului format in organism. Actiunea hepatoprotectoare a Argininei si Ornitinei este esentiala in zilele noastre, cand mediul inconjurator este din ce in ce mai poluat, cand oamenii consuma medicamente fara a se gandi si la efectele secundare date de acestea, cand numarul persoanelor care consuma alcool creste  mereu..

L-arginina are efect antitumoral si scade efectele secundare din radioterapie si chimioterapie, ajuta la regenerarea  tesuturilor si organelor (prin stimularea biosintezei de colagen) inclusiv a tesutului hepatic, ajuta la eliminarea amoniacului format in organism. L-arginina se recomanda ca tratament naturist in: hepatita acuta, hepatita cronica, hepatita virala, hepatita alcoolica, ciroza hepatica, ciroza alcoolica, steatoza hepatica, coma hepatica, cancer hepatic.

Metionina: este un aminoacid din compozitia in Liver Aid  care neutralizeaza metabolitii toxici din organism si poate asigura o buna functionare a celulei heptice.

Colina: Este implicata in procesul de folosire a grasimilor si a colesterolului in organism. Ea are rol in prevenirea acumularii grasimilor la nivelul ficatului - steatoza hepatica (ficat gras), dischinezie biliara si litiaza biliara de consistenta colesterolica.
Silimarina: Este un extract de bioflavonoide naturale cu rol de protectie pentru celulele ficatului impotriva acumularilor de toxine si participa la eliminarea lor. Are efect puternic antioxidant si contribuie in refacerea celulelor hepatice.

Cromul si Carnitina sunt componente ale produsului LiverAid care prin actiunea lor lipolitica, asigura desfasurarea normala a proceselor metabolice din ficat.Un alt compus din Liver Aid, Seleniul, este un antioxidant puternic, este o componenta esentiala a enzimei antioxidante glutatioperoxidaza, care protejeaza  organismul (si  ficatul) impotriva leziunilor produse de radicalii liberi.

In concluzie, Liver Aid este un preparat natural care protejeaza ficatul. Consumand regulat acest produs, omul modern isi va mentine starea de sanatate la parametrii normali. Este recomandat atat in prevenirea unor boli hepatice, cat si  ca tratament simultan sau alternativ celui medicamentos, in cazul unor boli hepatice cronice.

Ficatul, considerat si "bucataria magica" a organismului, are numeroase functii:  este centrul metabolismului glucidic, lipidic si protidic, are un rol important in reglarea glicemiei (nivelul glucozei din sange) si in metabolizarea colesterolului (descompunerea colesterolului in acizi biliari). Acizii biliari sunt esentiali in asimilarea grasimilor.Tot in ficat se desfasoara ,partial, sinteza si catabolismul aminoacizilor   . Ficatul poate sintetiza si anumite proteine (de exemplu hormoni si unii factori de coagulare). De asemenea, in ficat sunt neutralizati compusii toxici rezultati din procese metabolice sau ajunsi in organism prin alimentatie, sau datorita poluarii.

In perioada fetala, ficatul este un organ hematoformator (care raspunde de formarea sangelui). Dupa nastere, vitamina B12 – care este depozitata in ficat - accelereaza formarea globulelor rosii. Cantitatile ridicate de Cupru si Fier din ficat asigura sinteza hemoglobinei. Din aceste motive, bolile hepatice sunt intotdeauna insotite  de o anumita anemie.Tot  in ficat se realizeaza si transformarea beta-carotenului in vitamina A.

Tulburarile functionale care insotesc afectiunile hepatice influenteaza desfasurarea normala a proceselor amintite mai sus, dar simptomele clinice speficife apar mult mai  tarziu si numai in cazurile in care leziunlle hepatice sunt grave. Tesutul hepatic sanatos poate sa suplineasca functiile tesutului hepatic afectat, dar aceasta nu inseamna ca ficatul este sanatos.

Un flacon de LiverAid contine 100 de tablete . Se administreaza 2-3 capsule de Liver Aid zilnic sau conform recomandarilor medicului.

O tableta de Liver Aid contine:

L-arginina:  100 mg
L-cisteina:  100 mg
L-ornitina:  100 mg
Metionina:  100 mg
Acid alfa-cetoglutaric:  100 mg
L-carnitina:  50 mg
Colina:  25 mg
Acid alfa-lipoic:  12,5 mg
Extract de silimarina:  15 mg
Crom (picolinat):  25 mcg
Seleniu (selen-metionin):  10 mcg

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment