Smokerade - reduce efectele fumatului

Smokerade - reduce efectele fumatului

Smokerade este un produs naturist complex, cu efect antioxidant puternic care reduce efectele negative ale fumatului. Datorita actiunilor benefice ale Smokerade, este recomandata consumarea sa pe parcursul intregului an, nu numai fumatorilor activi, ci, in aceeasi masura, si celor pasivi.

Mai multe detalii


78.95 Lei TVA inclus

CV0104

Disponibilitate: Produs in stoc

Pentru reducerea efectelor negative ale fumatului, compania CaliVita a creeat suplimentul alimentar Smokerade, un produs destinat fumatorilor. Acesta este un produs cu o compozitie complexa si cu un puternic efect antioxidant.

Un flacon de Smokerade contine 90 de tablete si se administreaza cate 3 tablete pe zi sau dupa recomadari.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Smokerade

Mod administrare Smokerade

Dimineata-Pranz-Seara

Antioxidant

Aparat respirator

Bronsita

Expectorant

Fumat, inhalare fum de tigara

Intoxicatie cu gaze esapament si fum

Tabagism

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-1

1-1-0

1-1-0

Fiecare fumator, stie foarte bine ca fumatul ii afecteaza sanatatea si ar fi foarte bine daca ar renunta la acest viciu, fumatul. Atunci cand fumatorul nu doreste sau nu poate sa faca un asemenea "sacrificiu", ar trebui macar sa intreprinda cateva masuri pentru a reduce efectele negative ale fumatului.

Pentru reducerea efectelor negative ale fumatului, compania CaliVita a creeat suplimentul alimentar Smokerade, un produs destinat fumatorilor. Acesta este un preparat cu o compozitie complexa si cu un important efect antioxidant.

Daca sunteti fumator inrait, care fumeaza tigara dupa tigara, trebuie sa stiti ca produsul naturist Smokerade poate diminua efectele nocive ale nicotinei si ale fumatului, in general.

Pentru fumatorii moderati sau pasivi, aparitia pe piata a acestui produs este si mai bine venita, deoarece efectele negative sunt neutralizate in totalitate. Fumatul genereaza formarea de radicali liberi in organism si compusi aromatici policiclici (de exmplu, benzipirenul) care au actiune cancerigna. De asemenea, fumatul presupune eliberarea unei mari cantitati de monoxid de carbon (o adevarata otrava pentru sange si tesuturi) si cadmiu (nefrotoxic), substante inhalate de catre organism.

Elementele componente ale Smokerade - vitaminele C, vitamina E, coenzima Q10, zinc (activator al superoxid-dismutazei) si seleniul (stimulator al glutation-peroxidazei) - sunt eficiente asupra efectelor toxice ale fumului de tigara asupra vaselor sanguine, plamanilor, inimii, stomacului, vezicii urinare si mai ales asupra schimburilor de oxigen din sange.

Acidul elagic (care se gaseste in anumite fructe, ca zmeura) are efect detoxifiant si protejeaza celulele, stimuland activitatea anticancerigena a celulelor hepatice. Acidul Elagic grabeste vindecarea, nu numai cazul unei raceli banale, ci si in cazurile mai grave, insotite de tuse, deoarece impiedica iritarea mucoasei cailor respiratorii.

Extractul de ardei rosu este cel care ajuta la desfasurarea normala a proceselor specifice sistemului respirator.

Extract de ceai verde: are un efect protector asupra sanatatii care este cunoscut de sute de ani. El actioneaza benefic in functionarea aparatului digestiv, sistemului nervos, cardiovascular si anihileaza cu succes radicalii liberi. Elimina eficient toxinele din organism si scade riscul de aparitie a cancerului.

Aceste substante bioactive au efecte benefice atat in afectiunile acute, cat si in afectiunile cronice ale cailor respiratorii superioare. Pe parcursul intregului an ar trebui sa constituie o parte importanta a „farmaciei naturiste" a familiei.

Datorita actiunilor benefice ale produsului Smokerade, se recomanda consumarea pe intregul  an, nu numai fumatorilor activi, ci, in egala masura, si celor pasivi.

Un flacon de Smokerade are 90 de tablete si se administreaza cate 3 tablete pe zi sau dupa recomadari.

O tableta  de SmokeRade contine:

Ardei rosu ....................... 300 mg

Acid elagic ....................... 5,0 mg

Vitamina C ...................... 60,0 mg

Vitamina E ....................... 10,0 mg

Zinc ................................ 5,0 mg

Seleniu ............................ 20 mcg

Coenzima Q10 .................. 2,5 mg

Extract de ceai verde ........ 5,0 mg

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment