Pro-State Power - pentru prostata

Pro-State Power - pentru prostata

Pro-State Power este un preparat natural complex, care se  recomanda barbatilor care au depasit varsta de 40 ani, pentru a preveni aparitia adenomului de prostata. Administrarea  lui este deosebit de avantajoasa, deoarece nu are efecte secundare (de ex. scaderea potentei sau a libidoului). Pro-State Power poate juca un rol important in prevenirea cancerului de prostata.

Mai multe detalii


142.71 Lei TVA inclus

CV0204

Disponibilitate: Produs in stoc

Pro-State Power este un produs natural complex, care se recomanda barbatilor care au depasit varsta de 40 ani, pentru a preveni aparitia adenomului de prostata. Administrarea este deosebit de avantajoasa, deoarece nu are efecte secundare (de ex. scaderea potentei sau a libidoului).

Un flacon de ProState Power are  60 de tablete

Mod de administrare Pro State Power: de 3 ori pe zi cate 1 tableta, sau conform recomandarilor.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Pro-State Power

Mod administrare Pro-State Power

Dimineata-Pranz-Seara

Adenom de prostata

Aparat urinar

Cancer la prostata

Diuretic in af. renale/ prostata

Nicturie adulti

Prostatita

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

Actualmente, unul din zece barbati sufera de cancer de prostata.Aceasta afectiune se situeaza pe locul doi ca frecventa a tumorilor la barbati.

In general, barbatii sub 40 de ani nu au probleme cu prostata. Ca o consecinta a disfunctiilor hormonale, o data cu trecerea anilor, la 80% dintre barbati apare cresterea (hiperplazia) benigna a prostatei, asa-numitul Benignus Prostata Hyperplasia (HBP). In general, boala are evolutie lenta , progresiva, si multi barbati nici nu sesizeaza semnele incipiente ale afectiunii.

Pro State Power este  produsul naturist care este destinat barbatilor pentru ingrijirea prostatei. Principala sarcina a prostatei consta in sustinerea capacitatii de reproducere masculina si in protejarea cailor urinare inferioare in  fata  infectiilor. Pe masura  inaintarii in varsta barbatii sufera din ce in ce mai mult de forme benigne de marire a prostatei - hipertrofia benigna de prostata, prostatita, adenom de prostata, care daca sunt netratate, conduc la cancer de prostata.

Simptomele specifice ale hipertrofiei benigne de prostata sunt: urinari dese,in special noaptea - nicturie, mictiune imperioasa si/sau prelungita, golirea incompleta a vezicii urinare, jet urinar redus sau intermitent, pseudoincontinenta urinara prin preaplin sau prin urgenta mictionala,  si in cazuri mai grave retentie de urina si constipatie.

Compania CaliVita a creat preparatul natural Pro-State Power, care prin extractele naturale specifice si prin substantele biologic active din compozitie poate constitui un real ajutor pentru barbatii care sufera de HBP.

Preparatul natural ProState Power contine:

- extractul palimier din Saw Palmetto (Sabal Serrulatum, Serenoa Repens) – acest palmier creste in regiunile sud-estice ale SUA. Cercetarile au dovedit ca substantele active care se extrag  din acest palmier favorizeaza eliminarea urinei si amelioreaza nicturia. Substantele biologic-active ce se gasesc in semintele palmierului contin fitonutrienti puternici, capabili sa intrerupa mecanismul hormonal care duce la cresterea prostatei.

- extractul din frunze de urzici (Urzica Dioica) contine fitosteroli cu un  efect puternic antioxidant care impiedica, de asemenea, cresterea prostatei. Studii efectuate au demonstrat ca substantele biologic-active din extractul de Pygeum Africanum si urzica actioneaza sinergic;

- extractul din palmierul Pygeurn Africanum (Prunus africana) este folosit in ameliorarea simptomatologiei HBP inca din secolul al XVIII-lea. El contine fitosteroli cu efect antiinflamator, participa la restabilirea nivelului hormonal (testosteron versus estrogen) si la incetinirea (stoparea) cresterii prostatei si are efecte diuretice si antalgice.

- semintele de in (Lini Semen) au in compozitie 27 de substante anti-cancerigene, printre care: fibre, pectins, vitamina E (tocoferol) si fitosteroli;

- biopirina - compus extras din piper negru- creste foarte mult efectul substantelor vegetale active si activitatea oligoelementelor;

- licopina este antioxidant puternic cu efect anticancerigen. Numeroase cercetari au aratat o corelatie intre nivelul scazut al licopinei din sange si riscul crescut al dezvoltarii anumitor tumori maligne;

- zincul joaca un rol important in functia de reproducere a barbatilor avand efect in prevenirea dezvoltarii tumorilor benigne ale prostatei. Efectul antitumoral al celor doua oligoelemente este sinergic.

- seleniul este un antioxidant deosebit de puternic; impiedica efectul nociv al radicalilor liberi si poate reduce procesele inflamatorii. La barbati, acest oligoelement este indispensabil in formarea spermei.De asemenea, seleniul accentueaza dorinta sexuala a barbatilor si reduce simptomele neplacute ale tulblurarilor hormonale;

Pro State Power este deosebit de eficient ca tratament naturist la barbati in: hipetrofia benigna de prostata, prostatita, adenom de prostata, cancer de prostata si efectele secundare ale acestora: imunitate deficitara, libido scazut, tulburari de erectie, impotenta sexuala, urinari dese – in special noaptea, mictiune incompleta, golire incompleta a vezicii urinare, jet de urinar intrerupt, redus sau intermitent, retentie urinara, flatulenta, balonare, constipatie.

Un flacon de ProState Power are 60 de tablete

O tableta ProState Power are in compozitie:

- Boabe de palmier pitic 300.00 mg

- Extract din frunza de urzica intepatoare 150.00 mg

- Ulei din seminte de in 150.00 mg

- Extract din coaja de Pygeum Africanum 60.00 mg

- Biopirina 1.00 mg

- Zinc 15.00 mg

- Seleniu 80.00 mcg

- Complex de licopen 2.50 mg

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment