Antioxidanti pastileSunt 7 produse.

Antioxidanti pastile
Antioxidanti pastile, oferta online de preturi a magazinului Supliments de suplimente alimentare cu antioxidanti naturali, cu livrare prin Posta Romana sau curierat rapid oriunde in Romania.

Datorita faptului ca ducem o viata tot mai stresanta din punct de vedere psihic si fizic, simtim nevoia la un moment dat de o curatare a organismului.

De-a lungul timpului diferite firme au produs medicamente puternice si de efect care contin antioxidanti pentru a ne proteja organismul de efectul daunator ale unor molecule numite "radicali liberi".

Specialistii in sanatate au constatat ca acesti radicali sunt cei care provoaca boli arteriale, aceste afectiuni ajungand chiar pana la cancer.

Cu cat inaintam mai mult in varsta cu atat mai mult trebuie sa ne protejam sanatatea de aceea, medicina naturista a creat un nou medicament numit Xantho Plus care contine antioxidanti puternici care ne apara organismul.

Sucul Noni este un alt suppliment nutritiv medicament cu multi antioxidanti naturali indicat de catre specialistii in medicina naturista.

Creat sub forma de suc acesta contine extracte din materie prima, necontaminate chimic.

Aceste suplimente alimentare sub forma de pastile sau capsule sunt 100% naturale si nu dauneaza organismului.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment