Power Mins - de la Calivita

Power Mins - de la Calivita

Daca esti in cautarea unui produs naturist care sa contina majoritatea mineralelor si oligoelemetelor necesare functionarii corespunzatoare a organismului uman alege Power Mins de la Calivita.

Mai multe detalii


54.58 Lei TVA inclus

FL0066

Disponibilitate: Produs in stoc

Organismul uman are vevoie de cantitati mai mari din anumite substante minerale si vitamine. Printre acestea enumeram: calciul, magneziul, fosforul, potasiul, precum şi clorurile. Din altele, organismul foloseste zilnic doar cateva mili sau micrograme. Acestea sunt denumite oligoelemente  si  au un rol important in mentinerea sanatatii organismului.. Aceasta se explica prin fenomenul de sinergism, adica prin participarea lor concomitenta la mai multe reactii chimice si potentarea reciprocă a actiunilor. In consecinta lipsa sau insuficienta chiar si a unui singur oligoelement incetineste sau blocheaza desfasurarea in conditii normale actiunea celorlalte oligoelemente.

Afectiuni si simptome unde este recomandat
Power Mins

Mod administrare

Dimineata-Pranz-Seara

Activitate fizica (stimulare)

Adolescent 14-18 ani - prev.

Afect. cardiace (acord cardilog)

Alcoolism

Anemie feripriva

Anticoncept. (comb. ef. neg.)

Aritmie cardiaca

Astenie

Carcei

Cardiopatie ischemica

Crampe musculare

Crestere (stimulator)

Decalaj fus orar

Deficit Ca, Mg (asim., fixare)

Dependenta de droguri

Depresie

Dinti sanatosi

Eczeme

Enduranta (rezistenta la efort)

Febra musculara (prevenire)

Menopauza

Nervozitate

Osteoporoza

Persoana in varsta - preventiv

Picioare reci

Rahitism

Rau de mare, av., mas. (prev.)

Ritm card. (lipsa Ca, Mg, K)

Scrasnit din dinti

Sindrom premenstrual

Spasmofilie

Varice

Varsat de vant

1-0-1

0-0-1

1-0-1

0-0-1

0-0-1

1-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

1-0-1

1-1-0

0-0-1

1 dupa 5 ore zbor

1-0-1

1-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

0-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

Food and Drug Administration din SUA a stabilit, cu zeci de ani in urma, necesarul zilnic recomandat pentru un numar de 6 elemente.
Acestea sunt: calciul, fierul, magneziul, fosforul, iodul şi zincul. Alaturi de aceste 6 elemente, pentru mentinerea sanatatii si functionarea corecta si sanatoasa a mecanismelor biologice, mai sunt absolut necesare inca cel putin 12 elemente foarte cunoscute.
Acestea sunt: clorul, cromul, cobaltul, cuprul, fluorul, manganul, molibdenul, potasiul, seleniul, sodiul, sulful şi vanadiul, care se numesc  elemente active. Incepand din anul 1989, in SUA, si seleniul a fost considerat element vital pentru organismul uman, stabilindu-se nevoia zilnica recomandata  si pentru acest element.

Calciul si fosforul sunt minerale importante implicate in mentinerea sanatatii oaselor si a danturii. De asemenea,  calciul si magneziul au un rol deosebit in functionarea aparatului cardiovascular. Calciul contribuie la absorbtia fierului si are rol in transmiterea excitatiilor nervoase. Magneziul este esential functionarii sistemului nervos si musculaturii, avand un rol important in procesul metabolic prin care glucoza se transforma in energie. In lipsa cromului, metabolismul glucidic nu mai este eficient. Cobaltul, asemanator fierului, este essential  în procesul de formare a globulelor rosii. Fara cupru, fierul nu poate fi inglobat in hemoglobina. Iodul este util pentru functionarea glandei tiroide. Manganul sustine activitatea corespunzatoare a unor enzime gastrice si, de asemenea este important in eliminarea toxinelor. Molibdenul isi aduce aportul la metabolismul glucidic si lipidic si, in acelasi timp, este un component important al enzimei care asigura folosirea fierului. Potasiul, în combinaţie cu sodiul, regleaza echilibrul hidro-electrolitic al organismului, normalizeaza ritmul cardiac si ajuta la eliminarea metabolitilor inutili. Seleniul, la fel ca si vitamina E, este un antioxidant important si franeaza imbatranirea tesuturilor, avand rol în preventia formarii tumorilor maligne. Zincul controleaza si dirijeaza procesele metabolice, activitatea enzimelor, mentine integritatea celulelor si este esential pentru sinteza proteinelor.

 

In zilele noastre, aproape toata lumea constientizeaza importanta pe care o au vitaminele in alimentatie. Foarte putini oameni stiu insa ca in lipsa sarurilor minerale, vitaminele  nu pot sa-si exercite  efectul benefic. Daca substantele minerale lipsesc, vitaminele nu mai pot fi asimilate si nu-si mai pot exercita efectul.

Importanta substantelor minerale este subliniata si de faptul ca, in timp ce organismul poate sa sintetizeze anumite vitamine , nu este capabil sa sintetizeze mineralele. ele trebuind aduse prin aport alimentar.
Daca dintr-o cauza sau alta sunt substante minerale ce lipsesc din alimente, pot sa apara dereglari serioase ale metabolismului. In asemenea cazuri, precum in cazul unor unor solicitari fizice deosebite (de exemplu antrenamente epuizante sau competitii sportive), se impune un adaos de substante minerale sub forma suplimentelor  alimentare.

Mod de administrare Power Mins: 2-4 tablete pe zi  sau conform indicaţiilor

Un flacon de Power Mins are 100 de tablete

O tableta de Power Mins contine:

Calciu (din carapace de scoici si citrat) ... ... ... ... ... ..... 250 mg
Magneziu (oxid si aspartat) ... ... ... ... ... ... .... ...... ...  150 mg
Potasiu (citrat si aspartat) ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 24 mg
Zinc (chelatat cu aminoacizi) ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 7.5 mg
Mangan (chelatat cu aminoacizi) ... ... ... ... ... ... ... ...  ... 4 mg
Fier (fumarat) ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ..... 4 mg
Cupru (chelatat cu aminoacizi) ... ... ... ... ... ... ... ... ... 0.50 mg
Iod (din alge marine) ... ... .... ... ... ... .... ... ... ... ... ... 50 mcg
Seleniu (metionins si selenat de sodiu) ... ... ... ... ... ...  20 mcg
Crom (picolinat) ... ... ... ... ... ... ... ... ... .... ... .... ... ... 50 mcg
Molibden (chelatat cu aminoacizi) ... ... ... ... ... ... ... ... .125 mcg

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment