New Life Multivitamin - Pentru sarcina si alaptare

New Life Multivitamin - Pentru sarcina si alaptare

CaliVita s-a gandit si la necesarul de vitamine si minerale al gravidelor si mamelor ce alapteaza si a creat New Life Multivitamin. Compozitia produsului New Life Multivitamin de la Calivita a fost creeata special pentru a acoperi nevolie deosebite de vitamine, oligoelemente si substante minerale ale gravidelor si mamelor care alapteaza.

Mai multe detalii


69.27 Lei TVA inclus

CV0195

Disponibilitate: Produs in stoc

New Life multivitamine in sarcina si alaptare

Gravidele si mamele care alapteaza au nevoie de alimente cu o compozitie speciala. De exemplu necesarul de fier in perioada de graviditate este aproximativ dublu fata de cel obisnuit. Pentru a acoperi acest necesar ar fi nevoie de alimente cu o valoare energetică de 5.000-7.000 calorii/zi, ceea ce ar depasi cu mult necesarul energetic zilnic. De aceea, la gravide, de cele mai multe ori, aportul de fier este insuficient şi poate duce la aparitia anemiei feriprive care poate afecta si fatul. Produsul New Life Multivitamin de la Calivita a fost creeat pentru a acoperi nevolie speciale de vitamine, oligoelemente si substante minerale ale gravidelor si mamelor care alapteaza.

Un flacon de New Life Multivitamin are 120 de tablete

Daca te pregatesti pentru a ramane insarcinata este indicata o tableta dimineata si una seara.
Dupa ce ai ramas gravida pana in luna 5 de sarcina se recomanda cate una dimineata, la pranz si seara. Dupa luna 5 de sarcina 2 tablete dimineata si 2 tablete seara.
Pentru femeile care alapteaza se recomanda3 tablete pe zi, dimineata la pranz si seara.

Afectiuni si simptome unde este indicat
New Life Multivitamin

Mod administrare New Life

Dimineata-Pranz-Seara

Alaptare

Prevenire Avort spontan

Sarcina cu evolutie normala

Stimulare secretie lactica

Schizofrenie

Tratament sterilitate

Pregatire de sarcina

1-1-0

1-0-1

1-1-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

New Life MultiVitamine are un mare avantaj, fiind un produs 100% natural, realizat din plante cultivate in conditii ecologice, fara efecte secundare pentru gravide. Se stie ca o gravida este mai sensibila si ar trebui sa consume numai produse de calitate, de care sa fie sigura ca nu ii vor afecta bebelusul.

New Life Vitamine are grija de tine si de bebelusul tau.

New Life MulitivitaminAnemia instalata pana la varsta de un an afecteaza negativ dezvoltarea fizica, psihica si performantele intelectuale, greu recuperabile prin consumarea ulterioara a fierului. Gravidele au necesitati mai mari de calciu, foarte important pentru dezvoltarea normala a fatului.
De asemenea, organismul gravidei trebuie sa beneficieze si de un aport de minerale si vitamine suficient care sa asigure dezvoltarea optima si sanatoasa a fatului. Dintre vitamine, un loc aparte îl ocupa cele din complexul B, precum si acidul folic care contribuie substantial in formarea placentei si dezvoltarea embrionului. Acidul folic previne aparitia unor malformatii congenitale (spina bifida), este esential  sintezei acizilor nucleici (ADN şi ARN) si este stimulant al secretiei lactate.

Preparatele moderne au in compozitie deopotriva vitaminele A, B, C, D şi E, precum si substante minerale. De mare importanta este si aportul suficient de vitamina C necesara functionarii sistemului imunitar, dezvoltarii oaselor si cartilajelor, sintezei de colagen si proceselor enzimatice. Gravidele au nevoie si de un aport crescut de calciu care contribuie la formarea si dezvoltarea sistemului osos şi a dentitiei fatului.

Un flacon de New Life Multivitamin are 120 de tablete.

Mod de administrare New Life Multivitamin

Cand te pregatesti pentru a ramane insarcinata se recomanda o tableta dimineata si una seara.
Dupa ce ai ramas gravida pana in luna 5 de sarcina se recomanda cate una dimineata, la pranz si seara. Dupa luna 5 de sarcina, se recomanda 2 dimineata si 2 seara.
Pentru femeile care alapteaza se recomanda 3 capsule pe zi, dimineata la pranz si seara.

Atentie
Gravidele si mamele care alapteaza trebuie sa se adreseze medicului curant inainte de a utilize aceste produse, mai ales in cazul asocierii cu alte vitamine sau medicamente.

Sfat pentru pregatirea de sarcina
In caz de va pregatiti sa ramaneti insarcinata
se recomanda sa incepeti administrarea de New Life Multivitamin cu cateva luni inainte de fecundatie.

O capsula de New Life Multivitamin are in compozitie:
Betacaroten 2,5 mg
Vitamina E 7,5 UI
Vitamina C 60 mg
Vitamina B1 0,8 mg
Vitamina B2 1 mg
Vitamina B3 9 mg
Vitamina B6 1 mg
Acid pantotenic 4 mg
Vitamina B12 1 mcg
Biotina 60 mcg
Acid folic 200 mcg
Acid para amino benzoic 1 mg
Colina 10 mg
Inozitol 10 mg
Calciu 325 mg
Magneziu 112,5 mg
Potasiu 5 mg
Zinc 8 mg
Mangan 8 mg
Fier 4 mg
Cupru 1 mg
Iod 75 mcg
Crom 75 mcg

Alte ingrediente: emulsificator-celuloză microcristalină; agent de întărire-acid stearic; agent de încărcare-croscarmeloză sodică; agent de întărire-stearat de magneziu; antiaglomerant-dioxid de siliciu

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment