Cholestone - Reduce colesterolul

Cholestone - Reduce colesterolul

Cholestone produs de CaliVita asigura o scadere a nivelului de colesterol din sange si  o protectie antioxidativa. Uleiul din seminte de in contine acizi grasi cu implicatii in sinteza prostaglandinelor.  Componentele produsului natural Cholestone asigura o scadere a nivelului de colesterol si o protectie antioxidativa.

Mai multe detalii


73.11 Lei TVA inclus

CV0113

Disponibilitate: Produs in stoc

Modul de viata necorespunzator al societatii moderne cu un consum alimentar bogat in grasimi, predispozitia genetica la diferite boli, tulburarile de metabolism (diabetul, hipercolesterolemia) joaca un rol important in aparitia bolilor cardiovasculare. Pentru prevenirea si combaterea acestor boli a fost creeat noul produs din familia CaliVita, Cholestone.

Un flacon de Cholestone are 90 de tablete si se administreaza cate o tableta de cholestone dupa cele 3 mese principale, zilnic.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Cholestone

Mod administrare Cholestone

Dimineata-Pranz-Seara

Accident vascular (preventiv)

Adult (18-50 ani) - preventiv

Afectiuni cardiovasculare

Aparat cardiovascular

Ateroscleroza

Boala Alzheimer

Calculi biliari

Circulatie sanguina (imbunat.)

Colesterol (scadere)

Colica biliara

Hipertensiune arteriala

Litiaza biliara

Steatoza hepatica

Persoane in varsta (batrani)

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-0

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

Depunerile lente  ale colesterolului pe peretii vaselor sanguine duc la ateroscleroza, hipertensiune arteriala, tahicardie, cardiopatie ischemica, angina pectorala si cresc riscul de infarct miocardic.

Componentele active ale preparatului natural Cholestone asigura o scadere a nivelului de colesterol si o protectie antioxidativa. Uleiul din seminte de in contine acizi grasi cu implicatii in sinteza prostaglandinelor. Se stie  faptul ca prostaglandinele reduc nivelul sanguin al colesterolului si al trigliceridelor, impiedica agregarea trombocitara si astfel scade riscul de ateroscleroza, hipertensiune arteriala si infarct de miocard, reduc viscuozitatea sangelui, contribuind la imbunatatirea  circulatiei sanguine si crescand aportul de oxigen al tesuturilor.

Pectina este o fibra solubila in apa, care ajuta la mentinerea  nivelului normal de colesterol si amelioreaza lipidemia.Ea  este un absorbant eteric pentru lipide.

Usturoiul din compozitia Cholestone reduce nivelul sangvin al lipoproteinelor cu densitate mica (LDL), raspunzatoare de formarea ateroamelor,  contribuie la sporirea cantitatii de lipoproteine cu densiste crescuta (HDL) care au efect protector fata de ateroscleroza. De asemenea, sunt  dovedite si efectele vasodilatatoare si hipotensoare ale usturoiului. Efectele vasodilatatoare ale usturoiului se manifesta in special la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare). Actiunea usturoiului asupra aparatului cardiovascular consta in combaterea tahicardiei si spasmelor arterelor coronare care raspund de producerea crizelor de angina si a infarctului de miocard, imbunatatindu-se astfel performanta cardiaca.  Usturoiul previne formarea cheagurilor si a trombozei arteriale.

Uleiul de seminte de in din compozitia Cholestone are un efect de optimizare nivelului de colesterol si lipide din sange.El reprezinta una dintre cele mai bogate surse naturale de acizi grasi nesaturati Omega 3.

Prin Vitamina C, produsul Cholestone ajuta la mentinerea integritatii structurale a capilarelor si accelereaza circulatia sanguina.

Vitamina E are, de asemenea, rol in prevenirea aterosclerozei, prin efectul sau vasodilatator si in plus este si un antioxidant puternic.

Cromul si Lecitina din compozitie scad colesterolul din sange, impiedica formarea placilor de aterom si diminueaza mult riscul de cardiopatie ischemica si infarct.

Deoarece hipercolesterolemia este factorul de risc prntru declansarea a numeroase afectiuni, este foarte important sa ne mentinem nivelul de colesterol in limite normale.

Mod de administrare Cholestone: se administreaza zilnic cate o tableta dupa cele 3 mese principale..

Un flacon de Cholestone are 90 de tablete

O tableta de Cholestone contine:

Ulei din seminte de in..................... 200 mg

Pectina din mar.............................  200 mg

Usturoi.......................................... 100 mg

Vitamina C.................................... 60 mg

Vitamina E......................................10mg

Crom............................................ 50 mcg

Lecitina......................................... 100 mg

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment