Vital AB - pentru grupa sanguina AB

Vital AB - pentru grupa sanguina AB

Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, specifice grupelor sanguine, si care au in compozitie mai mult de 40 de substante active.
Compozitia Vital AB a fost creeata in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de minerale si vitamine pentru grupa de sange AB.

Mai multe detalii


82.32 Lei TVA inclus

CV0107

Disponibilitate: Produs in stoc

Compozitia Vital AB a fost ceeata in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de minerale si vitamine pentru persoanele ce au grupa sanguina AB.

Un flacon de Vital AB are 90 de tablete si se administreaza cate o tableta de Vital AB de 3 ori pe zi.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Vital AB

Mod administrare Vital AB

Dimineata-Pranz-Seara

Activitate fizica (stimulare)

Adult (18-50 ani) - preventiv

Antioxidant

Anemie

Astenie

Covalescenta

Cresterea rezistentei musculare

Dependenta de droguri

Imunitate scazuta

Malabsorbtie

Oboseala

Osteoporoza

Ritm cardiac (lipsa Ca Mg K B2)

Schizofrenie

Sterilitate

0-1-0

1-0-0

1-0-1

0-1-0

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-1-0

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

Vital AB prin compozitia sa complexa si folosit ca tratament naturist, ofera o imunitate eficienta organismului prin stimularea proliferarii leucocitelor, mareste rezistenta la infectii si viroze, scade riscul de cancer si in special riscul de cancer gastric la care sunt predispuse persoanele din grupa AB datorita nivelului redus al aciditatii gastrice; normalizeaza nivelul aciditatii gastrice si ajuta tractul digestiv sa asimileze mai bine proteinele din alimente.De asemenea, scade riscul de boli cardiovasculare, creste elasticitatea arterelor, scade tensiunea arteriala, fortifica inima, dizolva placile de aterom din artere in ateroscleroza, hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, infarct miocardic, reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor; ofera protectie persoanelor cu antecedente familiale de boli hepatice, pancreatice sau biliare - in hepatita, dischinezie biliara, ciroza. Are un efect calmant asupra sistemului nervos, protejeaja organismul in fata stresului  la care grupa AB raspunde printr-o stare tensionata, depresie, iritabilitate si anxietate,.Stresul poate produce afectiuni cardiace si diferite forme de cancer.

Specificul alimentatiei corespunzatoare grupelor de sange A si B este valabil si pentru grupa AB. In procesul evolutiei, grupa de sange AB s-a format in urma amestecului grupelor sanguine A si B. Astfel, aceste persoane isi pot asigura necesarul de vitamine si minerale, dar un aport suplimentar de vitamina C ar fi binevenit, deoarece aceia cu grupa sangvina AB au o aciditate gastrica scazuta. Pentru cresterea rezistentei organismului in fata diverselor infectii, pentru prevenirea aterosclerozei, a infarctulul miocardic, precum si a cancerului, cei cu grupa sangvina AB au nevoie atat de oligoelemente, cat si de plante medicinale. Datorita predispozitiei catre afectiunile cardio-vasculare si tumorale, este recomandat in primul rand utilizarea unor antioxidanti si al unor minerale din extracte de plante - ceai verde, telina, broccoli, usturoi, ghimbir. Printre cei 44 de componenti ai produsului Vital AB gasim si numeroase alte substante active specifice acestei grupe sanguine.

Produsele din gama vital sunt creeate in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de minerale si vitamine ale fiecarei grupe de sange in parte.

Pentru Grupa sangvina A a fost creat Vital A

Pentru Grupa sangvina B a fost creat Vital B

Pentru Grupa sangvina AB a fost creat Vital AB

Pentru Grupa sangvina O a fost creat Vital O

Acum exista dovezi ca proprietatile genetice ale unui individ, determinate de grupa de sange, sunt factori de baza care influenteaza predispozitia la anumite afectiuni. Prin urmare, acestea determina frecventa mai mare a anumitor boli la persoanele cu o anumita grupa de sange.

Doctorul D`Adamo a stabilit nu numai tipul de alimentatie predilecta fiecarei grupe de sange, ci si aportul de minerale, vitamine si plante medicinale necesare organismului in functie de grupa sanguina prin tratament naturist. Pe baza cercetarilor doctorului D`Adamo si a celorlalte referinte din literatura de specialitate, firma 4Life si apoi CaliVita International sunt printre primele din lume care au creat produse naturiste specifice destinate fiecarei grupe  de sange.

Dr. D`Adamo a constatat ca grupa de sange AB este uneori asemanatoare cu grupa A, alteori cu grupa B, uneori o fuziune a ambelor. Grupa de sange AB este o grupa rara si complexa din punct de vedere biologic.

Persoanele cu grupa sanguina AB sunt predispuse la aciditate gastrica scazuta, nu digera cantitati prea mari de proteine animale, au o absorbtie deficitara a proteinelor, balonari, risc de cancer gastric, boala Crohn si colita; imunitate scazuta fata de infectii, viroze, predispozitie la diferite forme de cancer; risc de boli cardiovasculare - ateroscleroza, cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala, infarct miocardic, niveluri ridicate ale colesterolului si trigliceridelor; anemie si tulburari de coagulare ale sangelui - prin lipsa de factori de coagulare; tulburari hepatice si biliare, hepatita, ciroza, dischinezie biliara, litiaza biliara; variatii ale glicemiei, hipoglicemie sau hiperglicemie si diabet la persoanele cu antecedente familial.De asemenea, la stres grupa AB raspunde cu iritabilitate, anxietate si depresie.

Un flacon de Vital AB are 90 de tablete si se administreaza cate o tableta de Vital AB de 3 ori pe zi.

Observatii Vital AB:

- Pentru tratarea afectiunilor de mai sus, fiecare vom utiliza Vital-ul corespunzator grupei noastre sanguine (A, B, AB, sau 0), exceptie facand afectiunile Fibrom si Ulcer unde se vor folosi Vital-urile indicate, indiferent de grupa sangvina..

O tableta de Vital AB contine:

beta caroten - 1,2 mg,

vitamina E - 10,0 UI,

vitamina C - 60,0 mg,

vitamina B1 - 1,4 mg,

vitamina B2 - 1,6 mg,

vitamina B6 - 2,0mg,

vitamina B12 - 1,0 mcg,

niacinamida - 18,0 mg,

colina - 20,0 mg,

inozitol - 20,0 mg,

PABA - 5,0 mg,

biotina - 40,0 mcg,

acid pantotenic - 5,0 mg,

acid folic - 100 mcg,

rutina - 4,0 mg,

bioflavonoid complex din lamai - 4,0 mg,

quercitina - 5,0 mg,

betaina - 10,0 mg,

iod - 50,0 mcg,

calciu -100,0 mg,

magneziu - 80,0 mg,

fier - 5,0 mg,

cupru - 0,5 mg,

zinc - 8,0 mg,

crom - 30,0 mcg,

mangan - 1,0 mg,

potasiu - 20,00 mg,

molibden - 80,0 mcg,

bor - 50,0 mcg,

vanadiu - 10,0 mcg,

nichel - 30,0 mcg,

siliciu - 1,0 mg,

glutation - 5,0 mg,

cisteina - 10,0 mg,

bromelaina - 25,0 mg,

coaja de struguri rosii - 10,0 mg,

hesperidin complex - 5,0 mg,

ceai verde - 10,0 mg,

radacina de ghimbir - 5,0 mg,

frunza de telina - 50,0 mg,

broccoli - 20,0 mg,

usturoi - 50,0 mg,

merisor - 20,0 mg.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment