Vital A - pentru grupa sanguina A

Vital A - pentru grupa sanguina A

Vital A este produsul naturist ce are in compozitie combinatia ideala de proteine din soia hidrolizate, vitamine, minerale, oligoelemente si plante medicinale necesare grupei sanguine A. Compozitia Vital A a fost creeata in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de minerale si vitamine ale grupei de sange A.

Mai multe detalii


82.32 Lei TVA inclus

CV106

Disponibilitate: Produs in stoc

Vital A este produsul naturist ce contine combinatia ideala de proteine din soia hidrolizate, minerale, vitamine, oligoelemente si plante medicinale necesare grupei de sange A. Compozitia Vital A a fost creeata in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de minerale si vitamine ale grupei de sange A.

Un flacon de Vital A are 90 de tablete. Se administreaza cate o tableta de Vital A de 3 ori pe zi.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Vital A

Mod administrare Vital A

Dimineata-Pranz-Seara

Activitate fizica (stimulare)

Adult (18-50 ani) - preventiv

Antioxidant

Anemie

Astenie

Covalescenta

Cresterea rezistentei musculare

Dependenta de droguri

Imunitate scazuta

Malabsorbtie

Oboseala

Osteoporoza

Ritm cardiac (lipsa Ca Mg K B2)

Schizofrenie

Sterilitate

0-1-0

1-0-0

1-0-1

0-1-0

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-1-0

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

Vital A este utilizat in profilaxie si ca tratament naturist - prin continutul sau complex ofera organismului substantele nutritive care lipsesc din alimente, intareste imunitatea, rezistenta la infectii, viroze, furnizeaza antioxidanti pentru cei predispusi la cancer; reface aciditatea gastrica, asigura o buna digestie a alimentelor, reduce simptomele de colon iritabil, boala Crohn si colita ; diminueaza colesterolul si trigliceridele, este un tonic cardiovascular, creste elasticitatea arterelor, tonifica inima, scade tensiunea arteriala si are efect de solvent asupra placilor arteriale in ateroscleroza, hipertensiune arteriala si cardiopatie ischemica; corecteaza coagularea sangelui si anemie prin formarea de hematii si sinteza de hemoglobina, mai ales la femeile cu grupa A care au sangerari menstruale frecvente. De asemenea, normalizeaza glicemia, creste eficienta insulinei si toleranta organismului la glucoza la persoanele cu susceptibilitate la diabet si cu antecedente familiale, are rol de prevenire si tratament naturist in dischinezie biliara, litiaza biliara si ciroza hepatica; are efect calmant si relaxant asupra sistemului nervos si induce organismului rezistenta mai mare la stres.

Grupa sanguina A este caracterisitica persoanelor vegetariene. Alimentatia omului modern cu grupa de sange A ar trebui sa se bazeze in primul rand pe vegetale - datorita codului sau genetic. Alimentele bazate pe legume si fructe trebuie sa asigure un aport important de vitamine si minerale, iar necesarul zilnic de fier si proteine trebuie sa fie asigurat din alte surse.De asemenea, pentru mentinerea  rezistentei(datorita predispozitiei genetice spe afectiunile cardio-vasculare), trebuie sa se consume vitamina B12, Vitamina C, acid folic, acid pantotenic, bioflavonoide (quercitina) si Vitamina E. Este mai ales recomandat consumul de ceai verde, ghimbir, paducel, patrunjel. Acestea au efect benefic asupra echilibrului bio-fizic al organismului celor cu grupa de sange A  actionand sinergic. Bineinteles, toti acesti nutrienti esentiali se regasesc printre cei 44 de componenti ai produsului Vital A.

Un flacon de Vital A  90 de tablete, administrandu-se cate o tableta de Vital A de 3 ori pe zi.

Produsele din gama vital sunt creeate in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si tinandu-se cont de necesitatile specifice de minerale si vitamine ale fiecarei grupe sanguine in parte.

Pentru Grupa sanguina A a fost creat Vital A

Pentru Grupa sanguina B a fost creat Vital B

Pentru Grupa sanguina AB a fost creat Vital AB

Pentru Grupa sanguina O a fost creat Vital O

Observatii Vital A:

- Pentru tratarea afectiunilor de mai sus, fiecare vom consuma Vital-ul corespunzator grupei noastre de sange (A, B, AB, sau 0), exceptand afectiunile Fibrom si Ulcer unde se vor utiliza Vital-urile indicate, indiferent de grupa sanguina.

- Produsele Vital  de  la CaliVita International - prin extractele de plante continute - au o actiune benefica asupra digestiei, activitatii cerebrale, capacitatii de rezistenta generala a organismului, asigura cresterea rezistentei organismului in fata  diverselor infectii, prevenin ateroscleroza, infarctulul miocardic si cancerul.

O tableta de Vital A are in compozitie:

beta caroten - 1,2 mg,

vitamina E - 10,0 UI,

vitamina C - 60,0 mg,

vitamina B1 - 1,4 mg,

vitamina B2 - 1,6 mg,

vitamina B6 - 2,0 mg,

vitamina B12 - 1,0 mcg,

niacinamida - 8,0 mg,

colina - 20,0 mg,

inozitol - 20,0 mg,

PABA (acid amino-benzoic) - 5,0 mg,

biotina - 40,0 mcg,

acid pantotenic - 5,0 mg,

acid folic - 150,0 mcg,

rutina - 4,0 mg,

bioflavonoid complex din lamai - 4,0 mg,

hesperidin complex - 5,0 mg,

quercitina - 5,0 mg,

betaina - 10,0 mg,

iod - 50,0 mcg,

calciu - 100,0mg,

magneziu - 50,0 mg,

fier - 8,0 mg,

cupru - 0,5 mg,

zinc - 8,0 mg,

crom - 50,0 mcg,

seleniu - 40,0 mcg,

mangan - 1,0 mg,

molibden - 8 0,0 mcg,

bor - 50,0 mcg,

vanadiu - 10,0 mcg,

nichel - 30,0 mcg,

siliciu - 1,0 mg,

glutation - 5,0 mg,

cisteina - 20,0 mg,

bromelaina - 25,0 mg,

frunza de paducel - 10,0 mg,

ceai verde - 10,0 mg,

radacina de ghimbir - 5,0 mg,

frunza de patrunjel - 50,0 mg,

afine - 20,0 mg,

prune - 20,0 mg,

frunza de oregano - 50,0 mg.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment