MineraleSunt 7 produse.

Minerale
Magazin online de vitamine cu pret foarte bun si transport produse prin posta Romana si curierat rapid. Vindem in magazin minerale naturale necesare unei bune functionari a organismului.

Alaturi de multivitamine, pentru o sanatate buna sunt necesare in jur de 18 minerale, specialistii considera un numar de sapte minerale ca fiind indispensabile.

Principalele sapte minerale sunt calciul, iodul, fierul, magneziul, fosforul, seleniul si zincul.

Pentru a fi sanatosi trebuie sa ne tratam iar pentru a ne trata trebuie sa ne informam corespunzator din timp nu doar atunci cand ne confruntam cu sintagma "Au! Ma doare!".

Nu multi dintre oameni stiu ca pentru o buna dezvoltare a organismului avem nevoie de multe multivitamine si minerale care sa ne ajute sa mentinem un echilibru in interiorul nostru.

Specialistii spun ca ideal ar fi ca pentru a ne simti cat mai confortabil sa consumam in jur de 18 minerale zilnic.

Totusi s-a ajuns la concluzia ca 7 dintre acestea sunt indispensabile pentru o dezvoltare in conditii optime a organismului nostru.

Exista pe piata diferite medicamente naturiste care au concentrate cele 7 minerale esentiale: calciu, iod, fier, magneziu, fosfor, seleniu si zinc pe care le gasiti si in magazinul nostru la un pret avantajos.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment