Garlic Caps with Extra Parsley - Antibiotic Calivita

Garlic Caps with Extra Parsley - Antibiotic Calivita

Produsul Garlic Caps with Extra Parsley capsule ce contin usturoi si patrunjel - o combinatie eficienta utilizata in medicina traditionala - cu o  gama larga de efecte purificatoare, se prezinta sub forma de capsule oferaind toate beneficiile usturoiului, dar fara efectele nedorite ale usturoiului proaspat (miros neplacut, arsuri gastrice).

Mai multe detalii


46.09 Lei TVA inclus

Disponibilitate: Produs in stoc

Garlic Caps de la Calivita are la baza usturoi si patrunjel. Usturoiul si patrunjelul sunt foarte cunoscute si utilizate si in medicina populara, produsul Garlic Caps avand toate aceste calitati intr-un dozaj bine analizat.

Un flacon de Garlic Caps with Extra Parsley are 100 de capsule. Se administreaza 2-4 capsule de Garlic Caps zilnic in functie de recomandari.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Garlic Caps with Extra Parsley

Mod administrare Garlic Caps

Dimineata-Pranz-Seara

Adenom de prostata

Afectiuni cardiovasculare

Afte

Amigdalita

Antibacterian

Efect Antibiotic

Antipiretic

Antiseptic intestinal

Antiseptic pulmonar

Antispastic

Aparat cardiovascular

Aparat respirato

Apetit (crestere)

Ateroscleroza

Bronsita

Candidoza

Circulatie sanguina - imbunatatire

Calculi biliari

Calculi renali

Ciroza

Cistita

Colesterol (scadere)

Colica biliara

Colica renala

Dermatite, dermatoze

Detoxifiere

Diuretic in af. renale/prostata

Diuretic cardiaci

Dureri de gat

Edeme

Emfizem pulmonar

Expectorant

Faringita

Febra

Furunculoza

Giardia

Glaucom

Gripa, guturai, raceala, viroze

Hipertensiune arteriala

Infarct miocardic (prevenire)

Infectii urinare

Laringita

Malabsorbtie intestinala

Mancarimi de piele

Nicturie

Parazitoza intestinala

Parodontoza

Persoane in varsta - preventiv

Raguseala

Sinuzita

Trombofeblita

Tuberculoza

Tuse

Vaginita

Zona Zoster

1-0-1

1-0-1

0-1-1

0-1-1

1-1-1 lunar primele 15zile din 30 pana
la terminarea flaconului

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-0, dupa masa

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1 lunar primele 15zile din 30 pana
la terminarea flaconului

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

0-1-1 in timpul mesei

1-1-0

0-1-1

1-1-1 lunar primele 15zile din 30 pana
la terminarea flaconului

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

Preparatul Garlic Caps este realizat cu tehnici moderne ce pastreaza efectul curativ al usturolului, cunoscut de milenii in medicina populara, eliminand in acelasi timp neplacerile datorate de mirosul  caracteristic, precum si arsurile gastro-esofagiene provocate de consumul plantei in stare cruda.

Usturoiul este o planta cu multiple calitati terapeutice cunoscute inca din vechime. Ea are o serie de efecte benefice pentru organismul uman. Pe langa efectul cunoscut pe care il are in buna functionare a sistemului cardiovascular, usturoiul are si un puternic efect antibiotic, contribuie in procesul de digestie si ofera protectie in fata agentilor cancerigeni.

Aceste efecte benefice ale usturoiului se datoreaza celor peste 200 de substante active pe care le are in compozitie: vitamine, minerale, aminoacizi, enzime. Deosebit de activi sunt cei 70 de compusi ce contin in structura lor sulf. Principalul component activ al usturoiului este alicina o substanta cu un puternic efect antibiotic. Acest compus este rezultat  in urma actiunii unei enzime - alinaza - asupra alinei din compozitia plantei. Dintre toate speciile de usturoi cultivate pe intreaga planeta, se remarca  usturoiul chinezesc ce contine alina in concentratia cea mai mare. Este demn de specificat si continutul mare de selenium al usturoiului chinezesc.

Garlic Caps cu usturoiUsturoiul este un puternic detoxifiant, sudorific, expectorant, tonic, antibiotic si antispastic. Accelereaza cicatrizarea si vindecarea ranilor. Este benefic in unele pneumopatii. Datorita efectului antibiotic natural, este recomandat in tratamentul virozelor, precum si in tratarea bronsitelor si traheitelor. Acest efect al usturoiului era cunoscut inca din Evul Mediu, cand era folosit de preotii francezi pentru stoparea raspandirii epidemiei de ciuma. Astazi este binecunoscut faptul ca usturoiul are atat un efect antibiotic impotriva unor microorganisme, cum ar fi Stafilococul, E-Coli, Proteus-Pseudomonas, virusul herpetic, Candida Albicans, cat si un efect antihelminitic.

Chiar si documente dintre cele mai vechi amintesc de calitatile terapeutice ale usturoiului. Constructorii de piramide din Egiptul antic consumau usturoi, ceapa si ridichi pentru prevenirea bolilor contagioase. In legiunile romane se foloseau cantitati mari de usturoi in alimente. In acele vremuri usturoiul era folosit la tratarea a peste 60 de boli. Medicina populara recomanda usturoiul mai ales in cazuri de obezitate si hipertensiune.

Efectele asupra aparatului cardiovascular constau in combaterea tahicardiei si spasmelor arterelor coronare raspunzatoare in producerea crizelor de angina si a infarctului de miocard, imbunatatind astfel performanta cardiaca. De asemenea, usturoiul poate preveni formarea cheagurilor si a trombozei arteriale.

Cercetarile au demonstrat ca folosirea regulata a usturoiului in alimente este una din cele mai eficiente metode de profilaxie si tratament ale arterosclerozei. Reduce nivelul lipoproteinelor cu densitate mica (LDL) raspunzatoare de formarea ateroamelor contribuind, in acelasi timp, la sporirea cantitatii de lipoproteine cu densitate crescuta (HDL), care au efect protector fata de ateroscleroza. De asemenea, are  efecte vasodilatatoare si hipotensoare. Efectele vasodilatatoare ale usturoiului se manifesta mai ales la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare). Astfel poate ameliora durerile de cap si claudicatia intermitenta. Avand acelasi efect si asupra vaselor sangvine ale intestinelor, usturoiul poate fi un ajutor pretios si pentru cei cu dereglari functionale ale tractului digestiv.

In revista americana de specialitate, "Journal of the National Cancer Institute", s-au publicat studii care demonstreaza efectul anti-cancerigenic net al usturoiului. Oamenii care consuma cantitati seminificative de usturoi si ceapa prezinta un risc minim de aparitie a cancerului gastric, de piele sau de colon.

Garlic Caps antibioticPatrunjelul este cealalta planta importanta inclusa in produsul Garlic Caps. Patrunjelul este cunoscut pentru efectul sau diuretic. Pentru aceasta, medicina populara il foloseste sub forma de ceai pentru stimularea functiilor aparatului renal, eliminarea calculilor de la nivelul rinichilor, tratarea cistitelor. De asemenea, patrunjelul imbunatateste digestia, creste apetitul alimentar si calmeaza durerile gastrice. Patrunjelul se mai foloseste ca antispastic si calmant al tusei. Consumul patrunjelului contribuie cu succes la oprirea formarii si la eliminarea calculilor biliari si renali.

Ştiţi câtă putere de viaţă poate fi într-o plantă obişnuită? Usturoi şi pătrunjel - o combinaţie eficientă utilizată în medicina tradiţională - cu o gamă mare de efecte purificatoare. Deoarece se prezintă sub formă de capsule, oferă toate beneficiile usturoiului, dar fără efectele nedorite ale plantei proaspete. (miros neplăcut, arsuri gastrice).

 

Un flacon de Garlic Caps with Extra Parsley are 100 de capsule gelatinoase. Se administreaza 2-4 capsule de Garlic Caps zilnic in functie de recomandari.

O capsula de Garlic Caps with Extra Parsley contine:

Extract inodor de usturoi (Allium sativum...........................350 mg
Extract de patrunjel (Petroselium crispus...........................250 mg

De retinut despre Garlic Caps:

- Preparatele cu usturoi se vor consuma intotdeauna cu multe  fructe sau lichide.

  • - Persoanele care au tulburari de coagulare si femeile gravide trebuie sa consulte medicul curant inainte de administrare, deoarece acest produs favorizeaza sangerarile.
  • - Unele persoane sunt alergice la usturoi si de aceea consumul de produse pe baza de usturoi sau simpla atingere a plantei poate provoca dermatita alergica.
  • - De asemenea, mamele care alapteaza vor evita si ele consumul de extract de usturoi datorita diareei pe care o pot provoca sugarilor.
  • -  Favorizand sangerarile, produsele cu continut de patrunjel nu se recomanda femeilor gravide. In caz de nefrita acuta si cronica, nu este  recomandat, datorita proprietatilor sale diuretice.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment