Strong Bones 250 CAPSULE - pentru sanatatea oaselor

Strong Bones 250 CAPSULE - pentru sanatatea oaselor

Strong Bones 250CAPLSULE este destinat imbunatatirii starii de sanatate a oaselor si danturii . Strong Bones  contine Calciu si Magneziu, ce ajuta la  integritatea structurii osoase, la care s-a suplimentat cu Vitamina D3

Mai multe detalii


106.81 Lei TVA inclus

FL0028

Disponibilitate: Produs in stoc

Produsul naturist Strong Bones 250 Capsule este destinat imbunatatirii starii de sanatate a  oaselor si danturii . Strong Bones 250 capsule contine  Calciu si Magneziu, ce ajuta la integritatea structurii osoase, la care s-a suplimentat cu Vitamina D3.

Un flacon de Strong Bones Plus are 250 de capsule si se administreaza cate 2-4 capsule zilnic sau conform recomandarilor medicale

Afectiuni si simptome unde este indicat
Strong Bones Plus

Mod administrare
Strong Bones Plus

Dimineata-Pranz-Seara

Aciditate la stomac

Adolescent 14-18 ani - preventiv

Antihemoragic

Antispastic

Carcei

Calmant

Crampe musculare

Deficit Ca, Mg (asimilare si fixare)

Descumarea unghiilor

Discopatii

Fracturi

Hernie de disc

Insomnie

Lipotimie

Lumbago

Menstruatii neregulate

Mialgii

Migrene

Nevralgii

Osteoporoza

Paradontoza

Persoana in varsta - preventiv

Rahitism

Rau de mare - preventiv

Rau de masina sau avion - preventiv

Sciatica

Scrasnit din dinti

Spasmofilie

Unghii friabile

Urticarie

0-0-1

0-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

2 la nevoie

1-1-0

0-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

2 la nevoie

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

 

Calivita tine pasul cu noile descoperiri stintifice si, luand in considerare necesitatile clientilor nostri, ne-am largit oferta, adaugand uneia dintre cele mai cunoscute game de produse pe care o oferim, Strong Bones, un produs nou, imbunatatit, Strong Bones 250 Capsule, care, pe langa Calciu si Magneziu are in compozitie si vitamina D3.

Este foarte cunoscut faptul ca organismul nostru are nevoie de Calciu si Magneziu pentru a crea si intretine oase si dinti sanatosi. Studiile de specialitate au relevat ca, in combinatie cu vitamina D, Calciul poate preveni degradarea oaselor. Si daca alimentatia dumneavoastra nu contine suficient Calciu, este bine sa apelati la un supliment alimentar cu Calciu.

Pentru o mai buna informare, am adunat cele mai  intalnite intrebari pe aceasta tema si le-am adresat Dr. Miloslav JANOVEC, specialist ortoped.

- Ce elemente influenteaza sanatatea oaselor si cum putem sa le pastram sanatoase?

- Riscul aparitiei unei fragilitati a oaselor poate creste datorita fumatului, excesului de alcool, cafea, precum si datorita consumului excesiv de bauturi bogate in fosfati (cum ar fi cola). Alte cauze pot fi malnutritia, nivelul scazut de proteine din alimentatie precum si stilul de viata sedentar, iar daca pe langa aceste cauze mai apare si o eventuala dereglare hormonala atunci deja exista un foarte mare risc de aparitie a osteoporozei, o boala foarte intalnita in ziua de azi.

- Care sunt simptomele osteoporozei?

- Osteoporoza este lipsita de dureri si nu este acompaniata de simptome externe.  O fractura sau o fisura a unui os poate fi un semnal de alarma si un excelent motiv pentru a face un control la un medic specializat in diagnosticarea si tratarea osteoporozei.

- Cum prevenim osteoporoza?

- Conform ultimelor concluzii medicale bazate pe rezultate stiintifice, tratamentul cu Calciu si vitamina D3 este foarte important. Calciul nu va fi absorbit daca vitamina D nu este prezenta in organism in cantitate suficienta, vitamina care este de multe ori deficitara, mai ales la persoanele in varsta.

- Osteoporoza este vazuta deseori ca fiind o boala specifica femeilor. Cat de adevarat este acest lucru?

- Nu numai femeile ci si barbatii sufera de osteoporoza. Totusi numarul pacientilor barbati bolnavi de osteoporoza este sensibil mai mic decat cel al femeilor - ca o estimare generala, la fiecare 3 femei ce sufera de osteoporoza, exista si un barbat afectat de aceasta boala.

- Ce recomandari exista pentru prevenirea osteoporozei?

- Cea mai eficienta metoda prin care se poate evita aparitia osteoporozei este o dieta echilibrata, bogata in Calciu si Magneziu combinate cu un mod de viata activ. Din nefericire sunt si situatii in viata unde aceste recomandari nu pot fi urmate (situatii de intoleranta la lactoza, diete de slabit rigide etc.). In asemenea cazuri este  indicat un supliment alimentar de calitate. Anul acesta Calivita a introdus formula sa imbunatatita Strong Bones Plus, completata cu vitamina D. Strong Bones Plus contine Calciu, Magneziu si vitamina D3 care completeaza necesarul organismului prevenind aparitia osteoporozei.

- Cum ar trebui efectuat tratamentul cu Strong Bones Plus?

- Strong Bones Plus contine 500 mg de calciu in fiecare 2 tablete. In consecinta recomand 4 tablete pe zi pentru scopuri preventive sau daca medicul crede de cuviinta. Ca si supliment in tratamentul osteoporozei, recomand folosirea constanta a SBP, fara intreruperi. De asemenea, mentionez ca tratamentul osteoporozei este similar cu cel al hipertensiunii care nu poate fi suspendat niciodata datorita reaparitiei simptomelor.

 

Mod de administrare Strong Bones Plus

Un flacon de Strong Bones Plus contine 100 de capsule. Se administreaza cate 2-4 capsule pe zi sau in functie de recomandari medicale.

O capsula de Strong Bones Plus contine

- Calciu 250 mg

- Magneziu 125 mg

- Vitamina D3 100 UI

- Sodiu 2,5 mg

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment