MagneZi B6 - anti stress

MagneZi B6 - anti stress

Noul produs CaliVita, MagneZi B6 are capacitatea de a reduce efectele stresului si a creste nivelul de energie al organismului. Produsul MagneZi B6 se adreseaza celor care depun efort fizic intens, de exemplu sportivilor sau celor care desfasoara munci fizice grele, persoanelor care depun un efort mental intens, precum si celor care doresc sa aiba mai multa energie in zilele epuizante.

Mai multe detalii


62.49 Lei TVA inclus

CV0163

Disponibilitate: Produs in stoc

MagneZi  B6

In organismul nostru, exista doua mari sisteme carora li se datoreaza, in cea mai mare parte, forţa noastra fizica si mentala:

- sistemul muscular

- sistemul nervos

MagneZi B6 - mai putin stres mai multa forta. Suplimentul MagneZi B6 se recomanda celor care depun efort fizic intens, de exemplu sportivilor sau celor care desfasoara munci fizice grele, persoanelor care depun un efort mental intens, precum si celor care doresc sa aiba mai multa energie in zilele epuizante.

Un flacon de MagneZi B6 contine 90 de tablete. Se administreaza 1 tableta de MagneZi B6 zilnic sau conform recomandarilor medicale.

Cele  trei elemente care contribuie cel mai mult la sănătatea sistemelor muscular şi nervos sunt:

- magneziul

- vitamina B6

- zincul

Magneziul

Cum utilizeaza organismul nostru magneziul?

• Organismul uman conţine 25-30 de grame de magneziu

– 60% se gaseste în sistemul osos

– 30% se gaseste în sistemul muscular

• Magneziul participă :

– la producerea energiei,

– la diviziunea celulară,

– la sinteza proteinelor.

• Magneziul  contribuie:

- la funcţionarea echilibrata a sistemului nervos,

- la mentinerea structurii sănătoase a oaselor şi dinţilor,

- la activitatea musculara normala

- la mentinerea unei valori normale a tensiunii arteriale,

- la funcţionarea normala a inimii.

Surse naturale de magneziu

Corpul nostru poate extrage magneziul din alimente. Acesta se gaseste in migdale, nuci, melasă, tărâţe de grâu şi germeni de grâu.

Magneziul

Magneziul este al optulea element de pe Pământ, în ordinea abundenţei, şi al patrulea din organismul uman, iar numele sau deriva din cuvantul grecesc magnesia, care insemna un district in Thesalia.

 

- Magneziul a fost observat prima dată în 1618 de un fermier englez, care incercand să îşi adape vitele cu apă de fântână, a observat ca acestea au refuzat, fiindcă era amara.

Zincul

Zincul este un alt element important pentru menţinerea sanatatii. O deficienta chiar nesemnificativa a zincului creeaza numeroase probleme. Zincul este necesar pentru activarea a numeroase enzime, pentru diviziunea celulara, dezvoltarea tesuturilor conjunctive, funcţionarea normala a sistemului imunitar, mineralizarea oaselor, funcţionarea corecta a glandei tiroide. Prin proprietatile sale antioxidante combate procesele oxidative din organism.

Vitamina B6

MagneZi B6 contine pe langa de magneziu si zinc si vitamina B6, deoarece ajuta absorbtia magneziului, acţionand sinergic cu acesta. În plus, vitamina B6 are rol în metabolismul proteinelor, glucidelor şi lipidelor şi în funcţionarea normală a sistemului nervos şi muscular.

Cum foloseste organismul nostru magneziul?

Vitamina B6 ajuta la transportul magneziului catre celule şi are un rol important în folosirea şi descompunerea diferiţilor nutrienţi din alimente.

Vitamina B6 are un rol central:

– in procesele metabolice,

– in formarea sângelui,

– in diviziunea celulară.

Vitamina B6 contribuie la funcţionarea echilibrată a:

– sistemului nervos,

– sistemului imunitar,

– inimii.

Surse naturale de Vitamina B6

• peştele (somonul, tonul, sardinele, halibutul, heringul), alunele de pădure, arahidele, pâinea, porumbul şi cerealele integrale.

• Vitamina B6 se gaseste in linte, dovlecei şi banane.

• Alte surse naturale excelente sunt carnea de pui şi ficatul de vită şi porc.

 

Vitamina B6 a fost descoperită în 1930 de fizicianul maghiar Paul Gyorgy, în timpul experimentelor sale nutriţionale pe cobai.

Ambalare si administrare

Un flacon de MagneZi B6 contine 90 de tablete. Se administreaza 1 tableta de MagneZi B6 zilnic sau conform recomandarilor.

O tableta de MagneZi B6 contine:

Magneziu - 100 mg

Zinc - 5 mg

Vitamina B6 - 5 mg

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment