VitamineSunt 9 produse.

Vitamine
Vitamine online la pret foarte bun. Vindem prin magazinul online supliments.ro vitamine Calivita la cel mai bun raport pret/calitate cu plata online sau ramburs. Transport asigurat prin curier rapid sau Posta Romana.

Vitaminele sunt substante chimice esentiale in dezvoltarea osoasa, musculara si psihica.

Acestea se gasesc in alimentele pe care le consumam insa este recomandat sa le asimilam in organism si prin suplimente naturiste. Aceste suplimente alimentare se gasesc sub diferse forme: pilule, tablete efervescente.

Vitaminele sunt substante chimice complexe care indeplinesc un rol esential in functionarea normala a organismului omenesc si care, cu cateva exceptii, nu pot fi sintetizate de catre acesta.

Trebuie sa retinem ca suplimentele nu pot fi inlocuitori ai alimentatiei zilnice obligatorii pentru sanatatea noastra.

Vitaminele CaliVita sunt 100% naturale si nu au efecte nocive asupra organismului nostru, fiind folosite ca suplimente, tratarea unor afectiuni sau compensarea efectelor unor medicamente.

Pentru copii, care au nevoie permanenta de vitamine deoarece sunt intr-o continua dezvoltare CaliVita a creat produsul Lion Kids Vitamina C care are in compozitie extracte din produse naturale: macese, citrice, brocoli etc.

Exista si vitamine si multivitamine speciale pentru fiecare grupa de sange in parte - Vital A (grupa sanguina A), Vital B(grupa sanguina B), vital AB (pentru grupa sanguina AB).

CaliVita a creat o serie vasta de vitamine 100% naturale, foarte benefice pentru organismul uman.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment