C Plus Flavonoid de la CALIVITA

C Plus Flavonoid de la CALIVITA

C Plus Flavonoid de la CALIVITA, creste rezistenta organismului in faţa de infectiilor. C PLus Flavonoid este produsul exclusiv natural, cu continut de vitamina C extras din macese, macese macinate si bioflavonoizi care amplifica efectul vitaminei C. Bioflavonoizii  reduc simptomele alergice.

Mai multe detalii


33.83 Lei TVA inclus

FL0048

Disponibilitate: Produs in stoc

Noile produse cu vitamina C contin si bioflavonoide. Aceste substante sunt denumite uneori Vitamina P, insa ele  nu sunt vitamine propriu-zise. Bioflavonoidele favorizeaza absorbtia vitaminei C, si este de preferat administrarea lor concomitenta.

Un flacon de C Plus Flavonoid contine 100 de tablete. Se administreaza cate 1 tableta zilnic sau conform recomandarilor medicale.

Afectiuni si simptome unde este indicat
C Plus cu flavonoide

Mod administrare CPlus Flavonoid

Dimineata-Pranz-Seara

Adolescent 14-18 ani - preventiv

Adult (18-50 ani) - preventiv

Afectiuni oftalmologice

Alergie

Anticoncept. - comb. ef neg.

Antioxidanti

Antipiretic

Apetit (crestere) - anorexie

Ariboflavinoze

Arsuri piele in gen. si de soare

Astm bronsic

Bronsita

Contuzie

Convalescenta

Copii 1-14 ani - dez. armonioasa

Enduranta

Expectorant

Febra

Fumat

Glaucom

Gripa, guturai, raceala, viroza

Hemoragii nazale

Herpes

Infarct miocardic

Imunitate scazuta

Persoana in varsta - preventiv

Polineuropatii

Rinita alergica

Sinuzita

Urticarie

Varice

Vase sange (fragilitate)

Varsat de vant

Vanataie

1-0-0

1-0-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

Organismul uman nu este capabil sa sintetizeze bioflavonoide, astfel acestea sunt furnizate organismului doar prin alimentatie. Aceasta grupa de substante este frecvent utilizata in accidentele sportive, deoarece calmeaza durerea, reduce  efectele loviturilor, are efect hemostatic si amelioreaza simptomatologila hipocalcemiei.

Vitamina C si bioflavonoidele mentin integritatea structurii interne a capilarelor.Ele au actiune antibacteriana si accelereaza circulatia sangvina. Bioflavonoidele participa la sinteza acizilor biliari, scad colesterolemia si, prin efectul reducator (antioxidant) ajuta in  prevenirea formarii cataractei. Bioflavonoidele in asociere cu Vitamina C sunt deseori recomandate in tratamentul herpesului. Quercitina, un bioflavonoid ce se extrage dlin algele verzi-albastre, are actiune benefica in tratamentul astmului si al alergiei.

Sursele naturale cunoscute si importante de bioflavonoide sunt: citricele, ardeiul si coacazele negre. In cantitati mai mici ele se gasesc si in caise, cirese, struguri, prune si macese. In produsele cu Vitamina C din extracte naturale, acidul ascorbic se afla sub forma de poliascorbat, avand un efect prelungit fata de cel al acidului ascorbic simplu, obtinut pe cale sintetica.

Carenta de vitamina C poate duce la aparitia scorbutului. Acidul ascorbic administrat in mod constant stimuleaza sistemul imunitar si creste rezistenta organismului fata de bolile infecto-contagioase. Vitamina C participa la activarea multor sisteme enzimatice si are  rol important in respiratia celulara.Are calitatea de a accelera vindecarea ranilor, regenerarea tesuturilor, participa la sinteza fibrelor de colagen, a cartilajelor si oaselor, precum si la sinteza hormonilor cortico-suprarenalieni. Are si efect antistres, ajuta la absorbtia fierului si impreuna cu acidul folic si vitamina B12 stimuleaza maturarea globulelor rosii (hematiilor). Scade colesterolul sangvin si protejeaza organismul fata de substantele cancerigene, creste si mentine randamentul fizic. In timpul suprasolicitarilor fizice creste necesarul de vitamina si din acest motiv se recomanda sportivilor un consum ridicat inaintea competitiilor.  Vitamina C se descompune usor si este sensibila la lumina, caldura si vapori de apa. De aceea la depozitarea Vitaminei C trebuie sa avem in vedere aceste lucruri.

Vitamina C (acidul ascorbic) face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile (solubile in apa) si din acest motiv, in cazul unor solicitari fizice excesive se elimina in cantitati mari din organism.  Cercetarile recente au descoperit preparate cu absorbtie lenta (time released, efect retard) datorita carora vitamina C poate fi prezenta permanent in organism si isi va exercita efectul benefic pe o durata lunga de timp.

Vitamina C a fost descoperita de catre savantul maghiar Szent-Gyorgyi Albert. El a fost primul care a reusit sa extraga  vitamina C din ardei si pentru aceasta descoperire a fost distins cu Premiul Nobel. Astazi se pot procura usor  produse cu Vitamina C obtinuta din surse naturale. Vitamina C se gaseste nu numai in zarzavaturi, ci si in citrice, sursa naturala principala constituind-o insa macesele in care se gaseste impreuna cu asa numitele flavonoide care sporesc efectele acidului ascorbic.

Un alt savant laureat al Premiului Nobel, Linus Pauling, a demonstrat ca vitamina C se poate utiliza profilactic si terapeutic in numeroase boli, de la banalul guturai pana la cancer.

Atentie!
In starile febrile necesarul de Vitamina C al organismului este ridicat. De asemenea, aportul de Vitamina C trebuie crescut si la femeile care folosesc anticonceptionale, steroizi, analgezice, aspirina sau cantitati exagerate de alcool.

Mod de administrare C Plus Flavonoid

Un flacon de C Plus Flavonoid contine 100 de tablete. Se administreaza cate 1 tableta de C Plus zilnic sau conform recomandarilor.

O tableta de C Plus Flavonoid contine:
- Vitamina C (acid ascorbic) 75 mg
- Bioflavonoide 100 mg
- Macese 100 mg

Alte produse pe baza de Vitamina C

- C500 - o tableta contine 500 mg vitamina C cu absorbtie prelungita

- C1000 - o tableta contine 1000 mg vitamina C cu absorbtie prelungita

- C Plus Flavonoid - Vitamina C cu macese macinate si bioflavonoizi

- C300 Plus - Vitamina C din extract din macese si bioflavonoide cu absorbtie prelungita.

- Liquid C + vitamina C lichida cu bioflavonoide

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment