Strong Bones - calciu combinat cu magneziu

Strong Bones - calciu combinat cu magneziu

Calciul şi magneziul sunt minerale indispensabile organismului.Ele  sunt necesare mentinerii sănătăţii oaselor şi  danturii, funcţionării optime a aparatului cardiovascular, a sistemului nervos şi a musculaturii. Strong Bones iti mentine oasele puternice si sanatoase.

Mai multe detalii


54.58 Lei TVA inclus

FL0029

Disponibilitate: Produs in stoc

Calciul si Magneziul sunt minerale indispensabile organismului.Ele sunt necesare pastrarii sanatatii oaselor si danturii, functionarii optime a aparatului cardiovascular, a sistemului nervos si musculaturii. Strong Bones are in compozitie calciu si magneziu extras prin metode naturale in proportiile optime.

Flaconul de Strong Bones contine 100 de capsule, dar se poate achizitiona si in varianta Strong Bones 250 capsule.

Magneziul, asociat cu calciul, combate stresul si starile depresive.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Strong Bones

Mod administrare Strong Bones

Dimineata-Pranz-Seara

Aciditate la stomac

Adolescent 14-18 ani - preventiv

Antihemoragic

Antispastic

Carcei

Calmant

Crampe musculare

Deficit Ca, Mg (asim., fixare)

Descumarea unghiilor

Discopatii

Fracturi

Hernie de disc

Insomnie

Lipotimie

Lumbago

Menstruatii neregulate

Mialgii

Migrene

Nevralgii

Osteoporoza

Paradontoza

Persoana in varsta - preventiv

Rahitism

Rau de mare, masina, avion (prev.)

Sciatica

Scrasnit din dinti

Spasmofilie

Unghii friabile

Urticarie

Femei care alapteaza

0-0-1

0-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

2 la nevoie

1-1-0

0-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

2 la nevoie

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

1-0-1

 

V-ati dori sa  evitati osteoporoza ? In scop preventiv, puteti incepe sa consumati suplimente alimentare cu calciu si magneziu ,  inainte de varsta de 30 de ani.  Osteoporoza este considerata o boala "muta", deoarece este insidioasa si indelungata, ataca pe neasteptate si o observam abia atunci cand este prea tarziu: oasele s-au subtiat, rarefiat si se fractureaza usor. Ea poate fi evitata daca organismului i se asigura in mod constant cantitatea necesara de calciu si magneziu.

Calciul

Calciul este substanta minerala responsabila de rezistenta si sanatatea oaselor. Calciul  fortifica nu numai oasele, ci si dantura. Absenta lui poate duce la rahitism , osteomalacie, osteoporoza si carii dentare. Deoarece cantitatea necesara de calciu nu se poate asigura numai din alimentatie , se recomanda aportul acestuia  prin suplimentele alimentare. Necesarul de calciu al femeilor este mai mare dupa nastere si la menopauza , de aceea este nevoie de o suplimentare ridicata. Magneziul este indispensabil functionarii sanatoase a sistemului nervos, a musculaturii si a numeroase enzime. Participa la functionarea a mai mult de 300 de enzime vitale, si are un rol important in metabolismul glucidelor, lipidelor , acizilor nucleici si proteinelor, precum si in procesele de energogeneza. Magneziul reduce riscul formarii calculilor renali si biliari cu continut de calciu .El este necesar si pentru asimilarea calciului. Raportul dintre cele doua minerale este foarte  important si este ideal in proportia de 2:1.

Calciul ajuta la absorbtia fierului, combate insomnia, intareste oasele, dentiţia şi sistemul osos. Deficitul de calciu  poate duce la apariţia rahitismului la copii, iar la adulţi poate produce osteomalacie, osteoporoză şi carii dentare. De asemenea,carenta de calciu scade rezistenţa la stres, favorizează apariţia alergiilor, inflamaţiilor şi a crampelor musculare. Datorită hipocalcemiei (concentraţia scăzută a calciului sanguin), calciul se mobilizează din oase si ajungand în sânge  se poate depune pe pereţii lezaţi ai arterelor. Deficitul de calciu facilitează absorbţia plumbului (un metal toxic) şi depunerea acestuia în oase şi dinţi.
Carenta de calciu si fier este mai  intalnita la femei. Efectele carenţei sunt evidente  în timpul şi după stările de graviditate,  şi la vârste mai înaintate.Utilizarea calciului are efecte benefice şi în lombalgii, dismenoree şi ajuta la atenuarea durerilor osoase datorate creşterii. De asemenea in cursul stărilor de hipoglicemie (concentraţia scăzută a glucozei din sânge), este recomandat un aport crescut de calciu.
Necesarul zilnic de calciu pentru un adult sanatos este de 800-1200 mg. Duşmanii cunoscuti ai calciului sunt grăsimile, acidul oxalic (existent şi în ciocolată), precum şi fitaţii (din cereale), deoarece împiedică absorbţia intestinală a acestuia. Alimentele cu aport ridicat de calciu sunt laptele şi produsele lactate, macul, nucile, alunele, soia şi zarzavaturile. Deoarece 70-80 % din populaţie nu tolerează laptele,  suplimentele de calciu sunt necesare, practic, tuturor oamenilor.
Atenţie! Administrarea zilnică a peste 2 g calciu se admite numai sub supraveghere medicală. Cantităţi mici de vitamina D, fosfor şi magneziu intensifică absorbţia calciului la nivel intestinal  . Ingerarea calciului se va face fracţionat, în doze mici impartite pe tot parcursul zilei.

Magneziul

Magneziul este indispensabil functionarii sanatoase a sistemului nervos,  muscular şi a sistemelor enzimatice, deoarece participă in metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici şi al proteinelor. Magneziul este indispensabil suplimentelor alimentare care se adreseaza sportivilor, pentru că participă la procesele de eliberare şi consum a energiei. Asigură  buna funcţionare a aparatului cardiovascular, fiind un factor important împotriva infarctului de miocard. Încetineşte procesul de îmbătrânire şi echilibreaza nivelul sanguin al colesterolului, contribuind astfel la profilaxia arteriopatiilor şi a aterosclerozei.
Unii cercetatori  sustin ca administrarea  magneziului creste rezistenta organismului fata de infectii si îmbunatateste randamentul intelectual. Împiedică procesul de formare a calculilor biliari şi renali cu conţinut de calciu.
Magneziul ajuta in  procesele de digestie si mentine sanatatea danturii. Magneziul, asociat cu calciul, poate combate stresul şi stările depresive.
Duşmanii magneziului sunt substanţele diuretice şi alcoolul, deoarece cresc eliminările de magneziu prin urina. Sursele naturale cunoscute de magneziu sunt seminţele uleioase, zarzavaturile şi apele minerale. In prezent ingrăşămintele chimice reduc cantitatea de magneziu din sol şi, ca urmare, scade şi conţinutul de magneziu al alimentelor.
Magneziul este esential metabolismului substanţelor minerale (calciu, fosfor, sodiu, potasiu), precum şi asimilării vitaminei C. Aportul de magneziu trebuie ridicat în cazul gravidelor, femeilor care alapteaza, femeilor care utilizează anticoncepţionale sau tratament cu hormoni estrogeni.
Produsul Strong Bones are in compozitie calciu şi magneziu într-un raport optim (calciu/magneziu = 2/1).
Atenţie!

- Este contraindicată administrarea unei doze mai mari de 1 g de magneziu pe zi timp indelungat. De mentionat ca magneziul are o bună acţiune în asociere cu vitamina A, calciu şi fosfor. Conform cercetarilor, cel mai bun raport dintre calciu şi magneziu este de 2:1. Preparatele eficiente conţin ambele minerale în raportul menţionat.

-Consumul magneziului în asociere cu vitamina B6  previne formarea calculilor renali de oxalat de calciu.

- Consumul produselor cu magneziu în timpul meselor poate conduce la o digestie insuficienta, deoarece acest element se combină cu acidul clorhidric din stomac. Se recomandă deci ingerarea  Mg în intervalul dintre mese. Acele persoane care prezintă hiperaciditate gastrică pot consuma produsele cu magneziu pe stomacul gol, neutralizând astfel acizii în exces.

-Bolnavii cu afecţiuni cardiace care folosesc medicamente ce conţin magneziu trebuie să consulte medicul  înainte de a consuma cele mai noi produse cu magneziu.

O capsula de Strong Bones Calciu Magneziu are in compozitie:

- Calciu (carbonat, acetat, citrat si alfa-cetoglutarat) 300 mg,
- Magneziu (oxid, aspartat, succinat, fumarat, citrat si alfa-cetoglutarat) 150 mg.

Modalitate de administrare Strong Bones: 1-3 capsule zilnic, cu cel putin 60 minute inainte sau dupa mese, sau conform recomandarilor medicale

Flaconul de Strong Bones contine 100 de capsule, dar se poate achizitiona si in varianta Strong Bones 250 capsule.

Compania CaliVita prezinta si o varianta imbunatatita a produsului Strong Bones, la care s- a adaugat Vitamina D3 si Sodiu, sub denumirea Strong Bones Plus.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment