L-Lysine PLUS - esential pentru celule

L-Lysine PLUS - esential pentru celule

L-lizina este un aminoacid esential pentru organismul uman si este componenta de baza a produsului L-Lysine PLUS de la Calivita. Aceasta inseamna ca organismul nostrum uman nu produce Lizina, asadar trebuie sa o extragă din ceea ce mancam. L-Lysine PLUS participă la compoziţia proteinelor.

Mai multe detalii


71.95 Lei TVA inclus

CV0162

Disponibilitate: Produs in stoc

L-Lysine PLUS participa la compozitia proteinelor. Stim ca proteinele se gasesc in tot organismul: in par, unghii, ţesutul muscular, structura interna a oaselor si in globulele rosii, in straturile superficiale ale pielii.

Specialistii considera ca L-lizina este un aminoacid esential pentru organismul uman.. Aceasta inseamna ca organismul  nostru nu o poate produce , prin urmare trebuie sa o extraga din alimente..

Un flacon de L-Lysine PLUS contine 60 de capsule. Se administreaza cate 1 capsula zilnic sau conform recomandarilor medicului.

-  participa la compozitia proteinelor,

-  ajuta la absorbtia calciului,

- are un efect benefic asupra tesuturilor conjunctive si peretilor vaselor sanguine,

- contribuie la formarea si mentinerea structurii osoase , a metabolismului grasimilor, a proceselor de producere a energiei si a activitatii musculare,

-  este importanta in formarea colagenului; prin urmare, fiecare celula din organism are nevoie de ea.

Lizina in combinatie cu vitamina C (administrata pe o perioada de un an) ajuta in tratamentul arteriosclerozei si curata vasele de colesterol.

Unele persoane sufera in timpul iernii aparitia unui sindrom care le afecteaza in special mainile (inflamarea si/sau inrosirea incheieturilor degetelor, dureri, anchilozarea degetelor, uscarea pielii de pe maini). Acest sindrom este in foarte multe cazuri  datorat deficitului de Lizina.

Lizina asigura absorbtia  calciului si participa in formarea colagenului (componente esentiale ale oaselor, cartilajelor si tesuturilor conjunctive), anticorpilor, hormonilor printre care si a Hormonului Uman de Crestere (HGH) precum si a enzimelor.

Deficitul de lizina conduce la oboseala, incapacitate de concentrare, nervozitate, incetinirea cresterii la copii, caderea parului, anemii, greata, voma, dureri de cap si probleme de reproducere.

Insuficienta de lizina în alimentatie are drept rezultat dereglarea circulatiei sanguine, micsorarea numarului de eritrocite în sânge si continutului de hemoglobina, provoaca oboseala muschilor, dereglari în calcificarea oaselor, diverse dereglari patologice în ficat si plamâni.

L-Lizina se utilizeaza cu success in combinatie cu alte nutraceutice in tratamentul infectiei cu Herpes Simplex (L-Lizina face parte si din protocolul  anti-herpes HERPOX)

L-Lizina este o componenta importanta a produselor de stimulare a secretiei de Hormon Uman de Crestere (HGH) in procesele anti-imbatranire

L-Lizina este folosita eficient si in tratamentul degeraturilor

Care sunt sursele naturale de Lizina?

Cele mai importante surse alimentare de lizină sunt carnea de peste, carnea de pui, germenii de grau, branza, laptele şi drojdia. Proteinele din cereale şi produse derivate din cereale conţin, de obicei, o cantitate mica de L-lizină (de exemplu, grâul este sărac în L-lizină, în timp ce germenii de grau conţin o cantitate mare de L-lizină). Cantităţi mici de L-lizină liberă se găsesc si în legume, sucuri de legume şi în alimentele fermentate, cum ar fi de exemplu iaurtul.

Un flacon de L-Lysine PLUS are 60 de capsule, se administreaza cate 1 capsula zilnic sau conform recomandarilor medicului.

O capsula de L-Lysine Plus contine

- L-Lizina ... 500 mg

- Vitamina C ... 60 mg

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment