Digest Ease - Enzime digestive

Digest Ease - Enzime digestive

Digest Ease contine o enzima digestiva complexa, cu o gama vasta de actiune; este activa de-a lungul intregului tract digestiv. Enzimele stimulatoare ale procesului digestiv pot fi un ajutor de nadejde pentru eliminarea tulburarilor cauzate de o digestie defectuoasa si pentru corectarea si reglarea activitatii vezicii biliare, ficatului, pancreasului si intestinului gros.

Mai multe detalii


76.62 Lei TVA inclus

FL0111

Disponibilitate: Produs in stoc

Produsul Digest Ease de la CaliVita este complexul enzimatic produs din ciuperca numita Aspergillus Oryzae si actioneaza nu numai in mediul acid, cat si in cel alcalin (pH = 3 - 8). In termeni tehnici: Digest Ease are activitate proteazica, amilazica, lactazica, lipazica, celulazica, pectinazica si nucleazica, de-a lungul intregului tract digestiv. Usureaza atat digestia nutrientilor de origine animala, cat si a celor de origine vegetala.

Digest Ease contine o enzima digestiva complexa, cu o gama vasta de actiune; este activa de-a lungul intregului tract digestiv. Enzimele stimulatoare ale procesului digestiv pot fi un ajutor pretios pentru eliminarea tulburarilor cauzate de o digestie defectuoasa si pentru corectarea si echilibrarea activitatii vezicii biliare, ficatului, pancreasului si intestinului gros.

 

Un flacon de Digest Ease contine 100 de tablete. Se administreaza 1-2 tablete de Digest Ease zilnic in timpul meselor sau dupa mese.

 

Afectiuni si simptome in care actioneaza Digest Ease: adult (18-50 ani) preventiv, aerofagii, aparat digestiv, balonare, colita, colon iritabil, constipatie, diabet (reglare glicemie), diaree, enterita, enterocolita, digestie buna, digestie buna copii, dischinezie biliara, giardia, parazitoza intestinala, mahmureala.

O tableta de Digest Ease are in compozitie:

Enzime Digezyme Fungal ..................... 100 mg
Activitate proteoliticaminim .................. 600 U
Alfa-amilazaminim .............................. 2.400 U
Amilomaltozaminim ............................. 50 U
Activitate lipoliticaminim....................... 100 U
Activitate celuloliticaminim.................... 25 U
Activitate lactazica............................... 400 U

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment