Probio Balance - echilibreaza flora intestinala 60 tabs

Probio Balance - echilibreaza flora intestinala 60 tabs

Suplimentul alimentar Probio Balance de la CaliVita ajuta la mentinerea unei flore intestinale echilibrate si blocheaza inmultirea bacteriilor patogene. Datorita gustului placut, este recomandat si administrat si copiilor. Probioticele sunt microorganisme benefice care rezista efectelor distructive ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive, reusind sa ajunga si sa se inmulteasca in colon.

Mai multe detalii


89.20 Lei TVA inclus

CV0148

Disponibilitate: Produs in stoc

Suplimentul alimentar Probio Balance de la CaliVita ajuta la mentinerea unei flore intestinale echilibrate si blocheaza inmultirea bacteriilor patogene. Datorita gustului placut, poate fi recomandat si copiilor. Probioticele sunt microorganisme benefice care rezista efectelor distructive ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive, reusind sa ajunga si sa se inmulteasca in colon.

Un flacon de Probio Balance contine 60 tablete masticabile (se administreaza si copiilor, deoarece riscul de a se ineca este minim) cu un gust placut. Se utilizeaza 1-2 tablete de ProBio Balance pe zi sau conform recomandărilor medicului.

Flora intestinala este alcatuita din diferite specii de bacterii care colonizeaza mucoasa intestinala si  traiesc in simbioza cu organismul-gazda. Masa totala a acestor bacterii poate depasi uneori chiar 1,5 kg. Bacteriile pot indeplini mai multe roluri: pot sa mentina  echilibrul functiilor intestinale, ajuta la absorbtia si folosirea anumitor nutrienti, ajuta peristaltismul, sprijina sintetizarea unor vitamine. Se considera ca aproximativ 80% din sistemul nostru imunitar se afla la nivelul colonului, astfel ca o buna functionare a acestuia este deosebit de importanta. In general, numarul bacteriilor intestinale benefice este mai mare decat al celor care dauneaza, dar aceasta situatie se poate schimba foarte usor, caz in care bacteriile patogene se pot multiplica foarte repede, in detrimentul celor benefice. Printre factorii care pot  perturba echilibrul florei intestinale  enumeram: tratamentul cu antibiotice, in urma caruia sunt distruse nu numai bacteriile daunatoare, ci si bacteriile benefice; fumatul;  consumul exagerat de alimente prea condimentate sau a alimentelor prea grase; stresul, consumul excesiv de alcool; contactul cu bacteriile straine (in timpul concediilor in strainatate); diareea. In asemenea situatii, pentru a restabili echilibrul intestinal, este recomandat un aport de bacterii probiotice si prebiotice.

Prebioticele nu sunt bacterii ci carbohidrati complexi care constituie hrana exclusiva a probioticelor. Acele produse care contin atat probiotice, cat si prebiotice, se numesc simbiotice. ProbioBalance de CaliVita este produsul simbiotic care contine trei specii de probiotice, ajungand pana la un numar de 4 miliarde de germeni, prezenti in mod  firesc si in organismul uman. Aceste probiotice sunt Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus.

Probabil ca cel mai cunoscut este Lactobacillus acidophilus, care ajuta la reducerea nivelului de bacterii daunatoare in intestinul subtire. De asemenea, produce lactaza, o enzima foarte importanta pentru digestia laptelui. Lactobacillus acidophilus este implicat si in producerea vitaminelor B in timpul digestiei. La fel, Bifidobacterium longum blocand cresterea bacteriilor nocive  intareste sistemul imunitar. Aceleasi actiuni le exercita si Lactobacillus rhamnosus, care este deseori folosit ca si conservant natural in iaurturi.

Prebioticele sunt asigurate de existenta fructo-oligozaharidelor prezente in compozitia produsului.

Suplimentul alimentar ProbioBalance de CaliVita ajuta la mentinerea unei flore intestinale echilibrate. Datorita gustului placut, de cirese, ProbioBalance poate fi recomandat si copiilor.

Ce ne afecteaza flora intestinala?

- Printre cei mai nocivi factori se  numara tratamentul cu antibiotice, in urma caruia sunt distruse nu numai bacteriile patogene, ci si bacteriile benefice,

- Fumatul activ sau pasiv,

- Stresul zilnic,

- Consumul alimentelor prea condimentate sau prea grase,

- Consumul exagerat de alcool,

- Contactul cu culturile de bacterii straine, de exemplu in vizitele in strainatate,

- Starile diareice, de exemplu indigestia.

Cum trebuie pastrat Pro Biobalance?

Pana nu demult, produsele care contineau probiotice trebuiau pastrate in frigider. In ultimii ani stiinta a progresat foarte mult, astfel ca astazi acest lucru nu mai este necesar. ProbioBalance, ca si alte produse CaliVita, trebuie depozitat la loc uscat, rece daca este posibil; nu se lasa la indemana copiilor si trebuie consumat inainte de data inscrisa pe ambalaj.

Exista supradozaj ?

Toate speciile de bacterii din ProbioBalance se gasesc in mod normal in sistemul nostru gastrointestinal. Chiar daca, comparativ cu alte produse, ProbioBalance contine o cantitate mai mare de bacterii, produsul nu poate fi supradozat, putand fi consumat in siguranta de oricine.

Un flacon de ProbioBalance contine 60 tablete masticabile (de administrat si copiilor, deoarece riscul de a se ineca este redus) cu un gust placut. Se administreaza 1-2 tablete de ProBio Balance pe zi, sau conform recomandărilor medicului.

 

Afectiuni si simptome
in care actioneaza
ProbioBalance
Mod de folosire
ProbioBalance
  Acnee

  Amigdalita

  Antibacterian

  Aparat digestiv

  Aparat urinar

  Boala Crohn

  Candidoze

  Cistita

  Constipatie

  Dermatite

  Digestie buna

  Digestie buna copii

   

  Giardia

   

  Halena

  Herpes

  Hipercolesterolemie

  Infectii (prevenire)

  Infectii pielea capului

  Infectii urinare

  Indigestie

  Insuficienta renala

  Laringita

  Litiaza renala

  Mancarimi de piele

  Malabsorbtie intestinala

  Micoze ale pielii

  Miros neplacut al corpului

  Paradontoza

  Prostata infectii

  Psoriazis

  Raguseala

  Sterilitate

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1/2-1/2-1/2
in timpul mesei

1-0-1 in t mesei
(la 15 zile dupa
adm. ParaProtex
sau Garlic Caps)

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

0-1-1 in. de masa

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-1-0

1-1-0 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

1-0-1 in t mesei

Legenda:   1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara;

Compozitie Probio Balance

O tableta masticabila de Probio Balance are in compozitie:

- Cultura probiotica 4 miliarde (Lactobacillus acidofilus, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus).

- Fructo oligozaharide 25 mg

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment