Digestive Enzymes - complex de enzime 100 tablete

Digestive Enzymes - complex de enzime 100 tablete

Un rol deosebit in procesul digestiei il au enzimele digestive, care optimizeaza transformarea alimentelor pentru o mai buna asimilare. Digestive Enzymes are in compozitie o gama larga de enzime naturale. Spectrul larg de actiune se datoreaza amestecului de enzime alcatuit din pancreatina, pepsina, papaina, proteaza si bromelaina care, impreuna, descompun proteinele in aminoacizi.

Mai multe detalii


84.66 Lei TVA inclus

CV0127

Disponibilitate: Produs in stoc

Ori de câte ori consumăm alimente sărace în enzime şi fibre, organismul are nevoie de multă energie pentru a le digera. Astfel, energia necesară pentru detoxificare va fi mult mai redusă. Drept rezultat, în organism se vor acumula toxine. Astfel, Digestive Enzymes este recomandat şi celor care vor să slăbească sau să îşi menţină greutatea.

În ultimul timp auzim mereu: “Eşti ceea ce mănânci”. În orice caz, acesta este valabil doar in parte, pentru că ceea ce este important la alimentele consumate sunt substanţele pe care organismul le foloseşte.

Chiar dacă celelalte componente alimentare sunt gustoase, din punctul de vedere al funcţionării organismului nu sunt folositoare şi pot fi chiar dăunătoare.

În urma consumului de alimente, organismul sănătos descompune proteinele, carbohidraţii şi grăsimile, deoarece doar aminoacizii, glucidele simple şi acizii graşi furnizează energia utila menţinerii vieţii.

Enzimele digestive ajută la digestia alimentelor, care începe în cavitatea bucală continuandu-se şi în alte segmente ale tractului digestiv. Enzimele sunt biocatalizatori care activeza reacţiile chimice, rămânând neschimbate.

Din nefericire, ele sunt foarte sensibile şi se degradează foarte repede la temperaturi mai mari de 47o C. Astfel, alimentele fierte, preparate în cuptorul cu microunde, conservate, pasteurizate, ambalate la cald sau congelate nu conţin enzime.

În cazul în care consumăm astfel de alimente, pentru digestia lor avem nevoie de un sistem digestiv puternic. Din pacate, nici măcar tinerii nu se pot lăuda cu un astfel de sistem digestiv. O dată cu înaintarea în vârstă, apar şi problemele de digestie: durerile de stomac, balonările, diareea şi constipaţia.

Persoanelor care se luptă cu simptomele menţionate mai sus sau persoanelor care au o dietă neadecvată, le este recomandat consumul de suplimente alimentare cu enzime digestive. Acestea sunt indicate în special celor cu grupa sanguină A, deoarece nivelul de sucuri digestive al acestora este, în general, mai redus în comparaţie cu alte grupe sanguine.

Dacă avem o alimentaţie sanatoasa şi folosim suplimente cu enzime, digestia se va desfăşura normal şi fără probleme.

Cea mai nouă ofertă a CaliVita este un produs ce contine enzime, de o valoare deosebita, demonstrată ştiinţific: Digestive Enzymes. Acest produs:

  • reduce problemele digestive
  • stimulează digestia (asigură descompunerea optima a alimentelor)
  • ajută la buna funcţionare a organelor interne
  • reduce formarea acizilor şi a reziduurilor toxice
  • atenueaza riscul de inflamare a sistemului digestiv
  • asigură o absorbţie mai bună şi mai rapida

O dată cu înaintarea în vârstă, creşte şi importanţa utilizarii acestui produs. Componentele produsului Digestive Enzymes au fost dozate cu mare grija, ca sa-si exercite pe deplin efectele benefice şi pentru ca digestia să nu suprasolicite organismul.

Betaina Hel împiedică depozitarea grăsimilor în ficat, activand producerea de lecitină. Este o antitoxină hepatică deosebita.

Bromelaina dezintegrează proteinele. Lipsa ei iniţiază procesul de degradare a proteinelor nedigerabile, precum şi acumularea toxinelor, ceea ce duce adesea la inflamare.

Curcuma este o plantă cunoscută de peste 3.000 de ani, care protejează ficatul şi previne flatulenţa. Este o antitoxină, care  ajuta în special la neutralizarea metalelor grele şi a plumbului. Ea ajuta si la creşterea producţiei de bilă şi de enzime din ficat. Scade nivelul colesterolului din sânge şi inflamaţiile.

Chimenul este cel care stimulează secreţia enzimelor şi previne flatulenţa.

Acidul glutamic, leaga amoniacul, stimulează funcţiile creierului şi accelerează vindecarea ulcerului. Efectele sale anabolice sunt foarte importante pentru sportivi şi pentru vârstnici. Pe lângă faptul că sprijina la formarea de noi proteine, împiedică descompunerea proteinelor deja existente în organism. El conţine o gamă variată de enzime.

Pancreatina are in compozitie o serie de enzime pancreatice. Ea protejează suprafaţa exterioară (exocrină) a pancreasului şi o fereşte de suprasolicitări.

Papaina stimulează digestia, mai alesl pre-digestia cărnii. Protejează împotriva ulcerului stomacal, mai intalnit la persoanele cu grupa sanguină O, care tind să consume mai multă carne. Este de mare ajutor pentru cei care utilizeaza aspirină şi steroizi. Papaina, bromelaina şi tripsina optimizează funcţionarea sistemului nostru imunitar. Din această cauză, Digestive Enzymes este recomandat persoanelor cu inflamaţii cronice. Digestia şi detoxificarea sunt procese care cer timp.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment