Acidophilus cu Psyllium - flora intestinala

Acidophilus cu Psyllium - flora intestinala

Acidophilus cu Psyllium este produsul CaliVita care are in compozitie bacterii benefice si seminte de iarba nemacinate. Acidophilus cu Psyllium contribuie la mentinerea florei intestinale normale, impiedica formarea toxinelor şi le elimina din corp. Prin folosirea Acidophilus scapam de mirosul neplacut din gura cauzat de procese biologice desfasurate in intestin.

Mai multe detalii


90.48 Lei TVA inclus

FL0027

Disponibilitate: Produs in stoc

Acidophilus este un produs natural, pezentat sub forma de capsule, ce contine bacterii necesare sistemului digestiv uman, utile in mentinrea sanatatii (lactobacili acidofilus activi - 2 miliarde) si mucilagiu din seminte de Plantago ovata. Acidophilus joaca un rol deosebit in crearea unui mediu nefavorabil dezvoltarii agentilor patogeni, cum ar fi de exemplu, micrococi, clostridii, si diferiti colibacili, respectiv ciupercile (fungii).

Acidofilus ajuta la procesarea cazeinei, a aminoacizilor, a grasimilor si a lactozei, jucand un rol esential si in sinteza vitaminelor din grupa B. Antibioticele administrate pe cale orala distrug flora intestinala, si din acest motiv Acidphilus-ul este recomandat in special in perioada si dupa efectuarea tratamentului cu antibiotice.

Un flacon de Acidophilus cu Psyllium are 100 de capsule, Acidophilus se poate folosi luni de zile in doze de intretinere (1-2 capsule zilnic).

 

Afectiuni si simptome unde este indicat
Acidophilus with Psyllium

Mod administrare Acidophilus

Dimineata-Pranz-Seara

Acnee

Amigdalita

Antibacterian

Antiseptic intestinal

Antiseptic pulmonar

Aparat digestiv

Aparat urinar

Boala Crohn

Candidoze

Cistita

Colita, colon iritabil

Constipatie

Dermatite

Diaree

Digestie buna

Digestie buna copii
Giardia

Halena

Infectii (prevenire)

Infectii urinare

Indigestie

Insuficienta renala

Laringita

Litiaza renala

Mancarimi de piele

Malabsorbtie intestinala

Micoze ale pielii

Miros neplacut al corpului

Paradontoza

Parazitoza intestinala

Prostata infectii

Ragusseala

Sterilitate

Ulcer gastroduodenal

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1/2-1/2-1/2 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei (la 15 zile dupa
administrarea ParaProtex sau Garlic Caps)

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

0-1-1 inainte de masa

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-0

1-1-0 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei (la 15 zile dupa
administrarea Para Protex sau Garlic Caps)

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

1-1-1 in timpul mesei

 

Lactobacillus bulgaricus este o bacterie prezenta in iaurt si in tubul digestiv al celor care consuma iaurt. S-a observat ca  aceste persoane sunt mai sanatoase si traiesc mai mult decat media. Mai eficient decat Lactobacillus bulgaricus este Lactobacillus acidophilus, sau mai pe scurt - Acidophilus, deoarece rezista in intestine mai mult de 10 zile.

Bacteria Acidophilus are functia de a crea un mediu defavorabil diferitilor agenti patogeni, precum: micrococi, colibacili, clostridii si fungi. Alt avantaj benefic al acidophilus este faptul ca sprijina la sintetizarea in interiorul tubului digestiv a colicinei, un slab antibiotic, dar care preintampina de multe ori necesitatea tratamentului cu antibiotice.

Acidofilus reface flora intestinala afectata de medicamente ori agenti patogeni si este esentiala pentru asimilarea in  conditii optime a principiilor nutritive atat de utile unui organism sanatos. Bacteria Acidophilus scade nivelul colesterolului, ajuta la asimilarea aminoacizilor, lactoalbuminelor, grasimilor si a lactozei. Are rol important si in sinteza vitaminelor B. Folosirea acestui produs natural de la CaliVita, ajuta la disparitia mirosului neplacut al gurii - halena, provocat de anumite procese biologice ce au loc in intestin. De asemenea, cura cu Acidofilus ajuta si la tratarea acneei precum si a altor boli ale pielii. Utilizarea in mod regulat a acestui produs are un efect de curatare  a organismului si eliminare a toxinelor.

In stare naturala, Acidophilus-ul il gasim in laptele batut. Nu se gaseste in chefir si diverse iaurturi minune, de la marile companii, care au fost supuse tratamentului termic, in special in cazul iartului, chefirului sau a altor preparate cu termen mare de valabilitate.

Stiinta moderna nu cunoaste nici un tip de Acidophilus care sa dauneze omului. Utilizarea produsului Acidofilus cu Psyllium este recomandata pentru reechilibrarea florei intestinale dupa tratamentul cu antibiotice, impotriva acneei si unele boli dermatologice (previne eczemele si psoriazisul), herpes, tulburari digestive (constipatie, unele complicatii ale patologiei biliare, gastrite, indigestii), halena (mirosul neplacut al gurii), hipercolesterolemie si lipsa de vitamine din grupul B.

Mirosul neplacut al gurii provocat de unele procese biologice desfasurate in intestine se poate trata cu Acidofilus.

Pentru a trata giardia, parazitoza intestinala, paraziti, eliminarea toxinelor se combina Acidofilus cu Psyllium cu Para Protex sau Garlic Caps. In recomandarile de tratament cand se combina Acidofilus with Psyllium cu unul din produsele Para Protex sau Garlic Caps se administreaza aproximativ timp de 2-3 luni, in primele 15 zile ale lunii Para Protex sau Garlic Caps si in urmatoarele 15 zile Acidofilus cu Psyllium

Important de retinut!
- in caz de diaree, utilizarea de Acidophilus with Psyllium, timp de 5-6 zile este suficienta  pentru restabilirea florei intestinale.
- in caz de micoze profunde (infectii dermatologice sau ginecologice) impreuna si dupa tratamentul local, Acidophilus se poate utiliza luni de zile in doze de intretinere (1-2 capsule zilnic).

Un flacon de Acidophilus cu Psyllium are 100 de capsule

O capsula de Acidofilus cu Psyllium  contine:

Lactobacili Acidophilus activi .................. 2 miliarde
Mucilagiu din seminte de Plantago Ovata  100 mg

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment