Organic Noni 946 ml

Organic Noni 946 ml

Noul suc Noni Organic ,de la Calivita este obtinut din materie prima de cea mai inalta calitate,necontaminata chimic.Conform ultimelor studii, fructele organice contin mai multi antioxidanti, polifenoli si minerale si au un gust mai bun.

Calivita ofera garantia unor produse sanatoase obtinute din fructe cultivate in cel mai exigent spirit ecologic.

Mai multe detalii


198.50 Lei TVA inclus

CV0172

Noni este un arbust mic,peren,originar din Asia ,Australia si unele insule din Pacific.Fructul Noni  este de forma ovala,are culoarea galbena cand este copt, gust amar  si miros intepator ,neplacut.Arbustul Noni a fost adus in Hawaii de catre primii polinezieni dar proprietatile sale vindecatoare sunt cunoscute de mai bine de 2000 ani in China,India, Polinezia. In SUA  devine cunoscut  ca si supliment alimentar sub forma lichida, gustul devenind placut prin adaos de sucuri naturale de afine si struguri.

 

Printre compusii izolati din Noni enumeram:morindon, morindin, terpenoizi, L-asperulosida, selenium, acubina, alazarina si antrachinone cu rol antibacterian, acid capronic si caprilic ce au rol in degestie, serotonina, scopoletina cu rol  impotriva depresiei si anxietatii,

Schizofreniei, migrenelor, a tulburarilor de somn si de asemenea in comportamentul sexual; damnacantalul-are actiune anticancerigena prin inhibarea inmultirii celulelor precanceroase si stimularea formarii celulelor T ale sistemului imunitar.

 

Xeronina este pricipala substanta biologic activa din fructul Noni.Ea este un alcaliod prezent in toate celulele sanatoase ale plantelor ,animalelor si microorganismelor avand rol benefic si actionand asupra proteinelor specifice din celule.Actiunea pe care o exercita xeronina asupra organismului depinde de nivelul xeroninic al tesuturilor respective. Astfel daca nivelul este subobtimal,  raspunsul organismului  la administrarea Noni va fi miraculos.

 

Totusi xeronina nu este un panaceu universal - doar afectiunile datorate nivelului scazut al xeroninei vor fi rezolvate.

Noni este un produs cu rol energizant si tonifiant; scade febra; regleaza somnul si tensiunea arteriala; intareste sistemul imunitar.

 

Noni este comercializat sub forma lichida si sub forma de capsule.

Sucul Noni este sub doua forme:

fruct noni din care se prepara sucul

Polinesian Noni si Organic Noni.

Primul este obtinut din fructe crescute in natura .

Organic Noni este ob

tinut din fructe provenite de la ferme certificate ecologic.

 

 

 

 

 

 

 

Mod de admini

strare:

-         ca supliment alimentar, doua linguri pe zi sau conform recomandarilor medicale.

 

 

Organic Noni contine:

-         o lingura -15 ml-pulpa din fruct de Noni organic ……..6000mg

Alte ingrediente:

- aroma naturala de zmeura organica; acidifiant-acid citric……q.s.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment