VirAgo - stimuleaza imunitatea (90 tablete)

VirAgo - stimuleaza imunitatea (90 tablete)

Produsul naturist VirAgo stimuleaza sistemul imunitar si are in continut substante ce protejeaza organismul impotriva bacteriilor si virusurilor. Preparatul Virago este de asemenea o combinatie de extracte naturale de cea mai buna calitate din plantele Gheara matei, Echinaceea, Pau D'Arco, frunze de maslin, cu adaos de lizina si zinc ce au rol important in stimularea si cresterea imunitatii.

Mai multe detalii


120.56 Lei TVA inclus

CV0117

Disponibilitate: Produs in stoc

VirAgo este un supliment alimentar care are un puternic efect stimulator asupra sistemului imunitar si contine substante active cu rol de protectie impotriva bacteriilor si virusurilor.

Un flacon de VirAgo are 90 de tablete, se administreaza 3 tablete pe zi , cate 1 tableta de VirAgo dimineata, la pranz si seara sau conform recomandarilor.

Afectiuni si simptome unde este indicat
VirAgo

Mod administrare VirAgo

Dimineata-Pranz-Seara

Antibacterian

Antiinflamator

Antiviral

Aparat resp. (af. pulmonare)

Aparat urinar

Astm bronsic

Convalescenta

Diabet (reglare glicemie)

Febra

Herpes

Imunitate scazuta

Infectii (preventiv)

Laxativ

Malarie

Menstruatii neregulate

Oboseala

Ulcer gastroduodenal

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-0-1

1-1-0

1-1-1

 

Virusi si bacteriiSistemul imunitar este cel care ne protejeaza de agresiunile externe - virusi, bacterii, paraziti, dar si de cele interne - celule distruse din organism care nu mai sunt recunoscute ca "proprii" organismului. Atunci cand sistemul notru imunitar nu functioneza normal, avem  probleme de sanatate: racim des sau ne imbolnavim usor de gripa, ne infectam usor cu diversi virusi. Acestea sunt doar primele semne ca imunitatea noastra este deficitara si ca organismul nostru este slabit si nu poate lupta eficient cu virusii, ciupercile, bacteriile si agenti patogeni.

 

Sistemul imunitar ofera protectie organismului fata de diferite boli si invazii patogene - microbiene, bacteriene si fungice. Unele componente din sangele nostru si din sistemul limfatic au rol de a alarma organismul atunci cand depisteaza in corp substante straine organismului sau celule bolnave (degenerate). Daca sistemul imunitar functioneaza normal, organismul se poate autoapara distrugand eventualii intrusi. Eruptiile sunt primele semne ale unor astfel de invazii, ele aparand ca urmare a unui dezechilibru intre actiunea invaziva a agentilor patogeni straini corpului si mecanismul specific organismului de aparare impotriva lor, nu intotdeauna indeajuns de puternic.

ViragoUnele tipuri de virusi, bacerii, fungi si paraziti patrund prin intermediul nervilor senzitivi, din mucoasa bucala in ganglionii nervosi, in special in ganglionii senzitivi, unde traiesc dar in mod latent si asteapta ca sanatatea sa ne fie alterata (de exemplu, in caz de febra, indigestie, traume psihice, stres, menopauza etc). Atunci se activeaza, se inmultesc si produc simptome specifice. De exemplu, in fiecare din noi se gaseste virusul herpetic, dar, la persoanele la care s-a activat o data, va aparea mereu. Slabirea sistemului imunitar faciliteaza aparitia simptomelor, care pot aparea in mod repetat

VirAgo vine in intampinarea acestor probleme prin compozitia sa  ce contine minerale (Zinc, Seleniu, etc.), vitamine (B1, B2, etc.), aminoacizi (lizina) si extracte naturale din plante (frunze de maslin, radacina de echinaceea, gheara matei). Prin  combinatia sa unica, VirAgo fortifica sistemul imunitar si prin substantele active, protejeaza cu succes organismul uman impotriva agentilor patogeni precum si a virusului herpetic.

Plantele din compozitia VirAgo ajuta  la stimularea sistemului imunitar si astfel ajuta in  lupta organismului impotriva virusilor, bacteriilor, parazitilor.

Frunza de maslin

Are proprietati antimicrobiene (omoara germenii) si este eficienta in infectiile cauzate de virusuri, bacterii si ciuperci, in alergii precum si in sindromul oboselii cronice.

Pau d' Arco

Are efecte: imunostimulatoare, antibacteriene, anti-fungice, antiparazitare, anti-virale, antioxidante, amelioreaza durerile si reduce inflamatiile. De asemenea, poate fi recomandat cu succes si in cazurile de candidoza si tumori.

Echinaceea

Este o planta recunosuta pentru actiunea imunostimulatoare si antivirala, impiedicand raspandirea herpesului si a virusului gripei, fortificand sistemul de aparare nespecific al organismului, impiedicand raspandirea agentilor patogeni.

Gheara matei

Extractul din planta gheara matei este cunoscut ca fiind unul din cei mai eficienti fortifianti ai sistemului imunitar. in plus, are proprietati anti-inflamatoare si antivirale.

Lizina

Deoarece lizina se fixeaza in locul argininei (care este utila pentru raspandirea virusului herpe-tic), impiedica raspandirea virusului si de asemenea are o actiune antivirala specifica.

Zincul

Este un element esential in functionarea sistemului imunitar.

Administrarea produsului VirAgo are ca efect fortificarea sistemului imunitar si eliminarea din organism a agentilor patogeni precum, bacterii, fungi, virusi, paraziti, etc.

 

ImmunAid este un alt produs cu rezultate deosebite in stimularea imunitatii organismului uman.

Mod de administrare VirAgo

Un flacon de VirAgo are 90 de tablete, se administreaza 3 tablete pe zi, cate 1 tableta de VirAgo dimineata, la pranz si seara sau conform recomandarilor.

Compozitie VirAgo

O tableta de VirAgo contine:

Extract din frunze de maslin (15% oleuropeina) .................... 80 mg

Extract din coaja de gheara matei (4% alcaloizi oxindolici) .... 60 mg

Coaja Pau D'Arco 4:1 (3% alcaloizi) .................................... 30 mg

Extract de radacina de Echinacea (3,5% echinacozide) .......... 25 mg

Lizina ................................................................................ 80 mg

Zinc .................................................................................. 10 mg

Alte ingrediente VirAgo: fosfat dicalcic, celuloza microcristalina, stearat de magneziu, acid stearic.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment