Vital O - multivitamine pentru grupa saguina O (90 tablete)

Vital O - multivitamine pentru grupa saguina O (90 tablete)

Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, care se adreseaza grupelor sanguine, si care contin  peste 40 de substante active. Vital O are un continut specific care ajuta persoanele cu grupa de sange O sa contrabalanseze consumul mare de carne.
Compozitia Vital O a fost special conceputa avand in vedere necesarul de vitamine si minerale pentru grupa sanguina O.

Mai multe detalii


82.32 Lei TVA inclus

CV0109

Disponibilitate: Produs in stoc

Vital O este preparatul naturist ce contine combinatia optima de vitamine, minerale, oligoelemente si plante medicinale necesare grupei sanguine O. Vital O prin continutul specific ajuta persoanele cu grupa sanguina O sa contrabalanseze consumul mare de carne.

Un flacon de Vital O contine 90 de tablete si se administreaza cate o tableta de Vital O de 3 ori pe zi.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Vital O

Mod administrare Vital O

Dimineata-Pranz-Seara

Activitate fizica (stimulare)

Adult (18-50 ani) - preventiv

Antioxidant

Anemie

Astenie

Covalescenta

Cresterea rezistentei musculare

Dependenta de droguri

Imunitate scazuta

Malabsorbtie

Oboseala

Osteoporoza

Ritm cardiac (lipsa Ca Mg K B2)

Schizofrenie

Sterilitate

Ulcer

0-1-0

1-0-0

1-0-1

0-1-0

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-1-0

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

Produsele din gama Vital sunt creeate in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si  avand in vedere necesitatile specifice de vitamine si minerale ale fiecarei grupe de sange in parte.

Pentru Grupa de sange A a fost conceput Vital A

Pentru Grupa de sange B a fost conceput Vital B

Pentru Grupa de sange AB a fost conceput Vital AB

Pentru Grupa de sange O a fost conceput Vital O

Este dovedit  ca proprietatile genetice ale unui individ, determinate de grupa de sange, sunt factori de baza care influenteaza predispozitia la unele boli. Prin urmare, acestea determina frecventa mai ridicata a anumitor boli la persoanele cu o anumita grupa sanguina.

Doctorul D`Adamo a stabilit nu numai tipul de alimentatie potrivita fiecarei grupe de sange, ci si aportul de vitamine, minerale si plante medicinale necesare organismului in functie de grupa de sange .

In urma cercetarilor doctorului D`Adamo si a celorlalte referinte din literatura de specialitate, firma 4Life si apoi CaliVita International sunt printre primele din lume care au conceput produse naturiste specifice dedicate fiecarei grupe sanguine.

Se considera ca persoanele cu grupa sangvina 0 sunt adaptate pentru o alimentatie care se bazeaza, in special, pe produse animale. Din aceasta cauza persoanele cu grupa de sange 0 trebuie sa consume o cantitate relativ mare de carne pentru a fi sanatoase. Prin alimentatia persoanelor cu grupa sangvina 0 care contine multa carne, se aduce un aport suficient de vitamine liposolubile (A, D, E), precum si de vitamina C. De asemenea, este asigurata si cantitatea necesara de fier. Pentru a contrabalansa efectele nedorite ale consumului de carne in cantitati mari ( care poate duce la aparitia artritei gutoase), organismele cu grupa sanguina 0 au nevoie si de vitaminele din grupul B. Dezideratele amintite mai sus sunt indeplinite prin combinatia optima de vitamine si minerale, plante medicinale (yucca, patrunjel, curcuma, hrean, radacina de lemn dulce) si amestecul unic de fructe, care se gasesc in compozitia suplimentului natural  al grupei sanguine 0, Vital 0.

Datorita consumului ridicat de carne si predispozitiei genetice, grupa O prezinta unele riscuri medicale, de exemplu: procese inflamatorii - artrita si guta; tract digestiv - hiperaciditate gastrica, gastrita, ulcer gastric si duodenal, boli intestinale inflamatorii, colita ulcerativa cu sangerari la defecatie, colon iritabil, boala Crohn. Persoanele din grupa de sange O au cele mai mari probleme de coagulare ale sangelui, deoarece  poseda cantitati insuficiente de diferiti factori ai coagularii, au predispozitie la coagulare lenta ce pot avea consecinte grave mai ales in cazul interventiilor chirurgicale sau in situatii cand se produc hemoragii; disfunctii ale glandei tiroide, metabolism lent, tendinta la hipotiroidie cu crestere in greutate, obezitate, retentie de lichide, scaderea masei musculare, oboseala, depresie; alergii respiratorii, astm bronsic, rinita alergica cu prurit, stranut, rinoree, tuse, ochi rosii, inlacramati, alergii severe cu edematierea tesuturilor faringo-laringiene si contractarea plamanilor, imunitate uneori deficitara.

Vital O prin compozitia sa complexa ajuta organismele cu grupa O sa contrabalanseze consumul mare de carne. Un tratament naturist dedicat, cu suplimentare de vitamine, minerale si anumite plante  pot ajuta persoanele din grupa O in accelerarea metabolismului, echilibrarea activitatii tiroidei - in hipotiroidie, depresie, oboseala, obezitate; asigura o imunitate puternica in fata infectiilor , virozelor, cancerului, prin stimularea sistemului imunitar; cresterea activitatii de coagulare a sangelui, prevenirea sangerarilor, reglarea tensiunii arteriale, reglarea nivelului de colesterol sanguin; in prevenirea si tratamentul afectiunilor intestinale cu efect antiinflamator si de reglare a aciditatii gastrice - in hiperaciditate gastrica, gastrita, ulcer gastric si duodenal, colita, colon iritabil, boala Crohn; in prevenirea si atenuarea efectelor unor boli inflamatorii ca artrita si guta;  poate ajuta organismul in preventia si tratarea unor alergii - rinita alergica, astm bronsic si alte alergii severe.

Un flacon de Vital O are 90 de tablete si se administreaza cate o tableta de Vital B de 3 ori pe zi.

Observatii Vital O:

- Pentru tratarea afectiunilor de mai sus, fiecare vom consuma Vital-ul dedicat grupei noastre sanguine (A, B, AB, sau 0), exceptie facand afectiunile Fibrom si Ulcer unde se vor utiliza Vital-urile recomandate, indiferent de grupa de sange.

- Produsele Vital creeate de CaliVita International - prin extractele de plante din continut - au o actiune eficienta asupra digestiei, activitatii cerebrale, capacitatii de rezistenta generala a organismului, asigura cresterea rezistentei organismului in fata diverselor infectii, prevenin ateroscleroza, infarctulul miocardic si cancerul.

O tableta de Vital O contine

beta caroten - 1,2 mg,

vitamina C - 60,0 mg,

vitamina B1 - 1,4 mg,

vitamina B2 - 1,6 mg,

vitamina B6 - 2,0 mg,

vitamina B12 - 1,0 mcg,

niacinamida - 18,0 mg,

colina - 20,0 mg,

inozitol - 20,0 mg,

PABA - 5,0 mg,

biotina - 40,0 mcg,

acid pantotenic -5,0 mg,

acid folic - 50,0 mcg,

rutina - 4,0 mg,

bioflavonoid complex din lamai - 4,0 mg,

hesperidin complex - 5,0 mg,

betaina -10,0 mg,

iod - 80,0 mcg,

calciu - 100,0 mg,

magneziu - 50,0 mg,

fier - 3,0 mg,

cupru - 0,5 mg,

zinc - 5,0 mg,

crom - 20,0 mcg,

seleniu - 15,0 mcg,

mangan - 2,0 mg,

potasiu - 20,0 mg,

molibden - 80,0 mcg,

bor - 50,0 mcg,

vanadiu - 10,0 mcg,

nichel - 30,0 mcg,

siliciu - 1,0 mg,

glutation - 5,0 mg,

cisteina - 20,0 mg,

Yucca - 30,0 mg,

sofran de India (curcumina) - 5,0 mg,

radacina de lemn dulce - 10,0 mg,

frunza de patrunjel - 50,0 mg,

prune - 20,0 mg,

afine - 20,0 mg,

radacina de hrean - 15,0 mg.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment