Vital Man - imbunatateste viata sexuala la barbati

Vital Man - imbunatateste viata sexuala la barbati

Complexul Vital Man contine extracte din plante cu efect tonifiant, stimulent, aphrodisiac si este special dedicat  barbatilor Consumul de Vital Man de la Calivita in mod constant creste potenta si imbunatateste viata sexuala. Amelioreaza starea de oboseala si stimuleaza interesul barbatului fata de femeia de langa el. Are rezultate pozitive in problemele de erectie, potenta si libidou.

Mai multe detalii


60.39 Lei TVA inclus

CV0110

Disponibilitate: Produs in stoc

Din diferite motive din ce in ce mai multi barbati au probleme in viata lor sexuala, precum scaderea libidoului, a potentei si duratei erectiei, si ar fi fericiti daca ar afla ca poate exista o solutie care sa le imbunatateasca viata sexuala. Produsul Vital Man de la Calivita ar putea rezolva aceste probleme,  avand avatajul ca este 100% natural.

Un flacon de Vital Man are 60 de tablete, se administreaza 1-2 tablete pe zi, inainte de masa.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Vital Man

Mod administrare Vital Men

Dimineata-Pranz-Seara

Adult (18-50 ani) - preventiv

Anti-perspirant

Apetit sexual (crestere)

Depresie

Diuretic in af. renale/ prostata

Hormoni (reglare)

Impotenta, probleme de erectie

Infectii urinare

Prostatita

Sterilitate (tratament)

Stres

1-0-0

1-1-0

1-1-0

1-0-0

1-1-0

1-0-0

1-1-0

1-0-1

1-0-1

1-0-0

1-0-0

Utilizarea anumitor plante ale caror efecte benefice se manifesta atat la nivel fizic dar si in relatie cu latura energetica,este recomandata in rezolvarea problemelor cu implicatii la nivel fizic-sexual, specifice barbatilor, inclusiv cele de potenta si libidou. Vital Men de la Calivita este un astfel de produs, actionand la nivelul "alimentatiei fizice"si intervenind in ameliorarea dezechilibrelor dintre toate cele trei tipuri de alimentatie - fizica, energetica si spirituala - aflate intr-o stranda legatura.

In urma ultimelor cercetari in domeniu, Calivita a creat produsului Vital Man, care contine extracte naturale din plante. Aceste extracte induc confortul fizic si psihic, stimuleaza echilibrul emotional, cresc performanta fizica si intelectuala, imbunatatesc viata sexuala a barbatului. Numeroasele substante active ale produsului Vital Man actioneaza la nivel celular, un rol deosebit revenind fitosterolilor din compozitie.

Extractele naturale ale produsului Vital Man contin substante active care actioneaza la nivel molecular, un rol deosebit revenind fitosterolilor.

Ginsengul siberian (Eleuterococcus Senticosus) are efecte pozitive asupra organismului masculin, ameliorand capacitatea de adaptare. Are de asemenea actiune revigoranta si antistres, imbunatatind starea generala si crescand performantele fizice ale barbatilor.

Liriozma (Liriosma Ovata) contine beta-sitosteron, care creste libidoul masculin. Activitatea organelor sexuale, a creierului si a inimii este, de asemenea, imbunatatita de yohimbe (Pausinystalia Yohimba) cunoscuta pentru efectele sale de crestere a fortei fizice si a nivelului energetic al organismului. Folosirea sa castiga teren si in randul sportivilor de performanta.

Urzica (Urtica Dioica) are capacitatea de a accelera metabolismul, are efect slab diuretic, recomandandu-se a fi utilizata in cazul adenoamelor de prostata.

Catuaba (Juniperus Brasiliensis) influienteaza favorabil starea fizica, are efecte asupra activitatii sistemului nervos central si este utila in prevenirea si combaterea impotentei.

Damiana (Turnera Diffusa), prin continutul sau in beta-sitosterina, intervine pozitiv in prevenirea starilor depresive, asigurand confort psihic. De asemenea, este usor afrodisiac si diuretic. Este folositor si in prevenirea starilor de oboseala cronica la ambele sexe.

Sarsaparilla (Smilax Officinalis) are capacitati antiinflamatoare, antipiretice, antiseptice.

Vital ManUna din cele mai cunoscute plante din Brazilia si Uruguay este Guarana(Paullinia cupana). Guarana are un continut bogat intr-o substanta similara cofeinei numindu-se si "cola braziliana". Contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, fara a prezenta efectele secundare ale cofeinei, pastrand insa efectele fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina). Stimuleaza sistemul nervos central, reduce oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului, diminueaza senzatia de foame. Are efecte benefice in artrite sau pentru ameliorarea oboselii de dupa petreceri.

Echivalentul produsului Vital Men, specific in rezolvarea problemelor femeilor legate de apetitul sexual, frigiditate, fertilitate etc. este produsul Vital Women.

Administrare Vital Man

Un flacon de Vital Man are 60 de tablete si se administreaza 1-2 tablete pe zi, inainte de masa (dimineata si la pranz sau dimineata si seara)

O tableta Vital Man contine:

- Ginseng siberian 100.00 mg

- Liriozoma 100.00 mg

- Damiana 50.00 mg

- Yohimbina 50.00 mg

- Urzica 50.00 mg

- Extract de Guarana 50.00 mg

- Boabe de Catuaba  100.00 mg

- Radacina de Sarsaparilla  25.00 mg

Vital Man imbunatateste viata sexuala si creste potenta. Vital Man amelioreaza starea de oboseala si stimuleaza interesul barbatului fata de femeia de langa el. Vital Man are rezultate pozitive in probleme de erectie, potenta si libidou.

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment