Spirulina max – 60 tablete

Spirulina max – 60 tablete

Algele verzi-albastrui din Spirulina Max conţin toti aminoacizii esentiali si foarte multe vitamine, minerale (iod, brom, mangan, fier). Pot regala functiile glandei tiroide, fiind o sursa excelenta de iod. Spirulina Max este indicata vegetarienilor pentru completarea necesarului de aminoacizi datorita continutului protiec ridicat.

Mai multe detalii


44.08 Lei TVA inclus

FL0056

Disponibilitate: Produs in stoc

Spirulina are un continut ridicat si de acid linoleic. Aceasta substanta ajuta la formarea prostaglandinelor care au capacitatea de a regala tensiunea arteriala. De asemeea, favorizeaza inmultirea celulelor, previne si amelioreaza diferitele procese inflamatorii, afectiunile cardiovasculare si diabetul zaharat iar prin enzimele si substantele active din compozitia sa accelereaza vindecarea traumatismelor si metabolismul pielii, previn aparitia fisurilor epidermice. Clorofila este un regenerant excelent, ce are efect dezinfectant si antibacterian.

Un flacon de Spirulina Max contine 60 de tablete si  se administreaza 1-2 tablete pe zi sau conform recomandarilor.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Spirulina Max

Mod administrare Spirulina Max

Dimineata-Pranz-Seara

Absorbirea si arderea grasimilor

Adult (18-50 ani) - preventiv

Afte

Anemie

Anorexie

Apetit (scadere)

Ciroza

Convalescenta

Hematemeza

Hemoptizie

Hipotiroidie

Imunitate scazuta

Stimlare ingrasare

Leucopenie

Obezitate

Combate efectul dat de radiatii

1-1-0

0-1-0

1-1-0

0-1-0

0-1-0 dupa masa

0-1-0 cu ½ h inaintea mesei

0-1-0

0-1-0

1-2-0

1-2-0

1-0-1 inainte de masa

0-1-0

0-1-0 dupa masa

1-1-0 inainte de masa

1-1-0 inainte de masa

0-1-0

 

Spirulina are un continut foarte bogat in proteine. In 100 g de spirulina gasim 60-70 g de celule, adica de trei ori mai mult decat in aceeasi cantitate de carne de porc, de 2 ori mai mult decat in carnea de vita si peste si cu 50% mai mult decat in soia. Organismul nostru prelucreaza foarte usor celulele de spirulina, cantitatea absorbita atingand 65-80%, in timp ce, proteinele din boabele de soia ajung in organism in proportie de numai 40%. De asemenea, spirulina are in continut si 18 tipuri de aminoacizi, dintre care 8 esentiali, adica indispensabili organismului.

Spirulina are continutul in minerale si oligoelemente printre cele mai bogate din lumea vie de pe Pamant. Contine fier, calciu, natriu, potasiu, cupru, mangan, magneziu, zinc, fosfor, seleniu si, intr-o cantitate foarte importanta, iod. Aceste alge verzi-albastrui, contin in cantitati mari foarte multe vitamine: toate vitaminele complexului B, vitamina C si E, fiind si o sursa naturala de vitamina A. In plus, mai contin acizi nucleici (ARN si ADN), acizi grasi nesaturati (acid linoleic), colinesteroza, algina, polioze, manitol, clorofila, fenol, enzi-me si multe alte substante biologic-active.

Algele traiesc mai ales in mediul acvatic si sunt plante cu o structura simpla. Ele au in compozitie mult mai multe vitamine si substante minerale decat majoritatea alimentelor traditionale si, din aceasta cauza, de multi ani sunt utilizate, alaturi de Laminaria (o alta planta acvatica), pe post de supliment terapeutic natural.

Sunt recomandate persoanelor care folosesc preparate diuretice deoarece contin mari cantitati de iod si potasiu, contribuind si la functionarea optima a proceselor metabolice. Unele cazuri de hipofunctie tiroidiana (hipotiroidism) sunt tratate cu ajutorul consumului de alge.

In forma organica complexa, algele contin si fier, reprezentand o sursa naturala de suplimentare a fierului in organism. De exemplu, la copii, carenta de fier poate duce frecvent  la modificari care influenteaza si capacitatea psihica. De asemenea, in urma studiilor efectuate pe sportivi, s-a descoperit ca majoritatea acestora prezinta carente de fier, algele reprezentand un excelent supliment alimentar.

Algele ocupa un loc aparte in cadrul florei terestre prin continutul extrem de bogat in saruri minerale si oligoelemente, acesta fiind motivul principal pentru care sunt utilizate in cantitati industriale ca materie prima pentru extractia iodului, bromului si a manganului.

Algele sunt foarte bogate in vitamine si acizi nucleici (ADN si ARN), cu rol esential in sinteza proteinelor si ca urmare in regenerarea celulelor organismului. Au in continut toate vitaminele complexului B, vitaminele C si E reprezentand o sursa naturala a vitaminei A si a acidului linolenic. De asemenea, Clorofila din componenta lor are un efect regenerant si un important efect antibacterian.

Sunt cunoscute mai multe specii de spirulina. Unele dintre ele, au un continut mare de polioza, cu ajutorul careia sunt diminuate efectele nocive ale radiatiilor asupra celulelor, se accelereaza inmultirea celulelor din maduva osoasa si  se intareste imunitatea organismului.

Dintre algele de diverse tipuri cele mai importante sunt Spirulina Max (algele verzi-albastrui) si Chiarella (algele de smarald). Aceste doua alge constituie un material hranitor cu o compozitie ideala. 40-60% din substanta uscata a algelor este alcatuita din molecule proteice mici si usor digerabile.

Deoarece au un continut proteic foarte ridicat, Spirulina Max este recomandata in alimentatia vegetarienilor, pentru completarea necesarului de aminoacizi.

Datorita calitatilor lor deosebite, algelor li s-a acordat un loc important in cadrul cercetarilor biomedicale. Pentru studierea tuturor efectelor terapeutice s-au initiat numeroase cercetari in Statele Unite ale Americii, Japonia, Franta si Marea Britanie. Astfel, s-au obtinut rezultate deosebite, in special in profilaxia si terapia infectiilor virale, demonstrandu-se eficacitatea acestui extras si in cazul infectiilor cu diverse tipuri ale virusului herpetic, cu virusul gripal A si cu virusul HIV 1 (agentul etiologic al SIDA).

Efectele profilactice si terapeutice ale spirulinei asupra degenerarii maligne a mucoasei bucale s-au studiat recent in India. In timpul acestror cercetari s-a demonstrat eficacitatea medicala deplina a elementelor din compozitia acestui extract. Astfel, a devenit o certitudine faptul ca algele tonifica sistemul imunitar si contribuie in mare masura la legarea radicalilor liberi. Ca urmare a acesui fapt, medicii o utilizeaza din ce in ce mai mult si in  tratamentul adjuvant al unor boli maligne.

Important

Cei care sufera de hipertiroidie (secretie exagerata de hormoni tiroidieni) trebuie sa reduca aportul de iod si sa consume algele sub forma de tablete doar la recomandarea medicului si  sub supraveghere medicala.

Mode de administrare Spirulina Max

Un flacon de Spirulina Max are 60 de tablete. Se administreaza 1-2 tablete pe zi sau conform recomandarilor.
O tableta de Spirulina Max contine:

Extract de alge Spirulina......................500 mg

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment