Pro Selenium 50 mcg - 60 tablete

Pro Selenium 50 mcg - 60 tablete

Sunt cunoscute deja  efectele deosebit de benefice ale seleniului.  Multe cercetari  au  demonstrat ca seleniul face parte din substantele antioxidante cu un rol esential in mentinerea sanatatii, Pro Selenium fiind deosebit de eficient.

Mai multe detalii


32.54 Lei TVA inclus

FL0044

Disponibilitate: Produs in stoc

Pro Selenium

Cunoastem deja efectele deosebit de benefice ale seleniului asupra organismului uman. Rezultatele  cercetarlori efectuate in acest sens in tari dezvoltate au aratat ca seleniul apartine grupei  substantelor antioxidante cu  rol foarte important in mentinerea sanatatii.

Seleniul are capacitatea de a incetini procesul de imbatranire al tesuturilor si de a neutraliza efectul unor substante cancerigene, protejand astfel organismul de bolile maligne.De asemenrea, ajuta la mentinerea functiei de secretie a pancreasului si la mentinerea elasticitatii tesuturilor. Pro Selenium se obtine din plante naturale in conditii strict ecologice.

Seleniului este  recomandat femeilor in perioada menopauzei  ameliorand bufeurile (valurile de caldura) si starea de indispozitie generala.Barbatii au nevoie de Seleniu in cantitati mai mari, deoarece seleniul este concentrat in mare masura in testicule si canalele seminale, in timpul ejacularii se eliminandu-se cantitati considerabile de Seleniu. Seleniul ajuta la prevenirea si tratamentul matretii si are efect sinergic cu vitamina E, potentandu-se reciproc. Administrarea lor simultana este mai eficienta  decat luate separat, contribuind la mentinerea functionalitatii inimii si a sistemului imunitar.

Populatia Noii Zeelande  sufera de insuficienta cardiaca si musculara deoarece solul acestei tari este sarac in seleniu Astfel nevoile de Seleniu ale populatiei au fost suplinite prin importul de grau din Australia. Deficitul de Seleniu provoaca si frecventele mio-cardiopatii, care au o rata crescuta in regiunea Keshan din China, de unde provine si denumirea de boala Keshan.

In mod natural selerniul se gaseste in compozitia  germenilor de grau, taritelor, cepei, rosiilor, fructelor de broccoli si in pestele ton. Deficitul de Seleniu poate duce la  un sistem imunitar deficitar.

Atentie! Depasirea dozei maxime este admisa numai cu recomandarea medicului si sub controlul acestuia, supradozarea ducand la  efecte secundare nedorite.

Un flacon de Pro Selenium are 60 de tablete .
O tableta de Pro Selenium contine seleniu (din seleniu-metionina si selenat de sodiu) 50 mcg.

Alte ingrediente: drojdie de bere, emulsificator-celuloză; stabilizatori-acid stearic, stearat de magneziu...............q.s.
Variaţia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare Pro Selenium:   pentru adulţi, 1 tabletă pe zi sau conform recomandărilor medicale

Pro Selenium se recomanda in urmatoarele afectiuni

- Alopecie
- Antioxidant
- Aparat digestiv
- Bufeuri
- Cancer de piele
- Cancer la prostata
- Chelie (preventiv)
- Diabet (reglare glicemie)
- Insuficienta cardiaca
- Intoxicatie cu gaze esap. si fum
- Intoxicatie cu plumb
- Imbatranire tesuturi (intarz.)
- Incaruntirea parului
- Matreata (prevenire, tratare)
- Menopauza
- Par sanatos (intretinere)
- Preventiv pentru persoanele varstnice
- Sterilitate

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment