Suplimente nutritiveEste 1 produs.

Suplimente nutritive
Magazin suplimentele nutritive sau alimentare cu substante extrase din diverse produse vegetale, animale sau chiar din minerale. Oferta de preturi a magazinului online supliments.ro.

Rolul acestor nutrienti lor este de a aduce in alimentatie si prin asimilare in organism substantele care in alimentele consumate zi de zi lipsesc sau au concentratie sub normal.

De asemenea pot fi utile cand se doreste o concentratie mai mare in diverse scopuri: marirea masei musculare, arderea grasimilor, antioxidanti, etc.

Traim o viata foarte agitata si grabita care ne solicita mai mult decat ar trebui organismul.

Astfel se face ca doar o alimentatie sanatoasa nu ne poate ajuta 100% si nu ne poate pastra un organism perfect sanatos.

De-a lungul timpului medicina a avansat foarte mult.

Cu atat mai mult cea naturista care se bucura in prezent de specialisti in toate domeniile.

Astfel s-au creat suplimentele nutritive sau suplimentele alimentare. Acestea ne completeaza alimentatia de peste zi avand substante extrase din plante sau minerale.

Deasemenea aceste suplimente sunt utile si in cazuri speciale atunci cand ne dorim marimea masei musculare sau arderea caloriilor.

Un astfel de supliment eficient este Samburex cu efect anti-imbatranire, vitalizant si cu efect de aparare a sistemului imunitar.

Subcategorii


Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment